Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie umiem załączyc linku ale po wpisaniu w google SCHEMAT ŻYWIENIA NIEMOWLĄT na stronie www.edziecko.pl jest wszystko objaśnione i tabelka do ściągniecia
Michał od wczoraj już obroty w obie strony tylko zapomina rączki wyjąć poza tym kołyska i dupka w górze cały dzień do upadłego.
No i nie ma to jak pawik na mamusie. Serio on zwraca tylko na mnie no i w końcu po 4m dał się wziąć na ręce dłużej nim minutę bez wrzasku dał się uspać dał się trochę ponosic. Bo normalnie to tylko w pionie mogę go nosić i nic więcej
Wasze dzieci lubią sie kąpac? Mojej dotychczas było obojetne, nie miała z tego wielkiej radochy ale od paru dni jest taki ryk jakby ją ze skory obdzierali
Hubert uwielbia. Muszę wstawiać wanienke do naszej wanny, bo łazienka plywala tak naparza nogami[emoji4] trochę go denerwuje mycie włosów, ale nie marudzi dopiero przy ubieraniu w pizamke jest ryk[emoji12]
Dziewczyny jak to możliwe, że moje dziecko które od urodzenia nigdy nie ulało teraz po skończeniu 4 miesiacy zaczęło ulewac przy odbekaniu? Nie dużo ale jednak
Beti moja miała jakieś 3 tyg. temu taką fazę na ulewanie przez jakiś tydzień. Zaczełam jej podawać mniejsze porcje, ale nieco częściej i problem się skończył Przeżerała się chyba, bo jakbyn jej dała i litr mleka to mam wrażenie, że by jadła aż pęknie bo słodkie...