Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hmmm pierwsze słyszę, ale np pestki dyni poleca się przy odrobaczaniu, więc coś w tym chyba jest ze pomaga oczyszczać organizm. Ja dynię dam jak będzie sezon czyli gdzieś we wrześniu. Wtedy jest najlepsza ;-)
Mi kiedyś lekarka zjeb kazała dawać małemu owoce bo jest za gruby bo przecież cytuję "te Pani mleko to tłuszcz i woda to ja się nie dziwię że w wieku 3m waży 7 kg" myślałam że nakopie do ryja. Stosowne pisemko droga mailową poszło
Martusia to zabawne bo jak Dziecko mało waży to też każą dietę rozszerzać, bo pewnie mleko nie wystarcza za to marchewką się upasie taka logika.
Już Widzę ten wykład jak pójdę z Młodym na Szczepienie. Głodzenie dzieci i te sprawy
W mojej przychodni wszystkie te lekarki twierdzą że już dawno powinnam rozszerzac diete małej. Chyba żyją jeszcze w tym utwierdzeniu że po 4. trzeba. Jak widac na doradcow żywienia niemowląt sie nie nadają. Jak chcemy wiedziec wiecej to należałoby iśc do dietetyka albo ufac swojemu rozsądkowi