reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Bubcia, super, że wszystko ok, gratulacje:)
Julia, też bym wybrała się do innego lekarza.
emenems, współczuję, jak teraz?
seeyou, fajnie, że wizyta udana, pochwal się fotką :)
Ja też mam ogromne piersi i strasznie bolą, nawet dotknąć nie mogę.
Ja dzisiaj najadłam się czereśni a wieczorem truskawek, mam brzuch jak w 7 miesiącu :D

reklama
Dziekuje za współczucie wiecie najlepiej co mnie spotkało - tak teraz juz duzo lepiej ale zła jestem na siebie bo z lenistwa zjadlam 4 kanapki dzis zamiast zrobic cos porządnego na kolacje to ja kanapki z makrela s pomidorach :p poszłam na łatwiznę no ale coz ...

Hej! Ja bylam sie spotkac z moimi zumbowiczkami, bo juz miesiac Jak zumby Nie prowadze o stesknione sa moje kursantki Ale nie powiedzialam im jeszcze bo narazie znajomym Nie powiedzielismy z mezem, po kolejnej wizycie moze juz cos wspomniemy! Na silowni powiedzialam ze mam problem z kolanem! To moje kursantki mi dzis mowily, Jak teraz musialas sie wstrzymac. Z ZUMBA to wykorzystujcie czas i dzidziusia zrobcie! A ja sobie mysle tak tak, niedlugo dam Wam dobra nowine! Ogolnie to trudno trzymac taka nowine e sekrecie wiec nie moge sie doczekac Jak oznajmimy znajomym ! ja pracuje duzo bo mam tak duzo spotkan poza tym mam mniej czasu na rozmyslanie i szybciej zleci do kolejnej wizyty! -10 dni !!!!!!

Witajcie wieczorową porą ☺
januarka, świetnie Cię rozumiem - mój niepełna dwulatek waży ok 10 kg i właściwie od zawsze jest nieco poniżej 3 centyla. Okazało się, że ma anemię i stąd brak apetytu. Dostaje teraz żelazo i witaminy i zaczął jeść, choć na wadze nie ma żadnej różnicy jeszcze. A do tego jest bardzo żywym dzieckiem i wszystko spala

o dziewczyn bez objawów - u mnie też nie ma żadnych. Może od czasu do czasu coś ściśnie w żołądku. Piersi jakie były takie są. W ciąży z synem od razu się powiększyły. Martwię się bo pierwsze usg mam we wtorek tj 6t3d. Nie za wcześnie? Kiedy robiłyście swoje pierwsze badanie usg?

Kochane dziekuje za rade;-) w drode wybiore sie o innego gina nie zebym mojemu nie ufala ale dopytam pare rzeczy bo wtedy mnie zatkalo:/

Tuti fruti moja dzidzia byla do przodu z wiekiem i w 6 tc 4 d miala 6,6mm;-)

reklama
U mnie dzidzia w 7t2d 10,8 mm :) emenems - a to w ciazy mozna makrele? Bo ja wczoraj pytałam mojej ginekolog i powiedziała ze nie , bo wędzonych ryb nie mozna, a ja tak makrele lubie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry