reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Julia0903 ale duzo ? Moze to jakieś zadrapanie? W ciąży te miejsca są niezwykle wrażliwe tak ,że czesto po stosunku jak i samym badaniu dochodzi do plamień. Jeśli tylko trzeba jedź do szpitala. Jesteś w ciąży i masz prawo do sprawdzenia przyczyny wszelkich niepokojących objawów. && oby wszystko było dobrze.

Dziekuje dziewczyny slowa otuchy;-)

Jade kontaktowalam sie z ginem mowi ze jest na oddziale, i oni zatrzymia mnie na max 2 dni , tak robia.. jade zobaczyc co jest, ale wierze ze jest ok;-)

Krwi bylo malo, delikatnie ale na moje byla to juz zywa krew...i tylko przy podcieraniu pojawila sie bo wkladka zabarwiona jest na brazowo.

Prosze o kciuki by dzidzis miala sie dobrze!
Odezwe sie po przyjeciu na oddzial

Hej

A wiec dzidzia ladnie rosnie;-) krwiak juz sie zmiejszyl;-) we wtorek mial 16,6mm a teraz 10mm wiec juz jest mniejszy;-);-);-);-);-)

Iga impreza udana, corka procz jednego konkretnego roweru dostala jeszcze drobne prezenty.

Powiem Wam ze plakalam na sama mysl ze mam isc do szpitala, ze mam zostawic corke na 2 dni, hormony robia swoje hehe.

Wczoraj czytalam jej dziewczynke z zapalkami i plakalam przy tym strasznie;-)

Julia0903 czyli wszystko super :)
Nie denerwuj się jak pojawi się wiecej plamień. Tak właśnie czesto schodzi krwiak.
Ciesze się ,że to właśnie taka przyczyna a nie inna...bo potrzeba nam tu dobrych wieści. Zbyt wiele traci swoje maluszki i nie moge w to uwierzyć :( Tu każda z nas pragnie ,a tam gdzie patologia po 9dzieci i mnożą się dalej :(

reklama
Ja chyba zaczynam miec instynkty macierzyńskie ... Dzis pol dnia spalam a na 17 byłam z kolezanka umówiona na obiad i śniło mi sie ze moja młodsza siostra była mała dziewczynka i strasznie płakała i prosiła mnie zebym nie szła zeby Ala do nas przyszła - tak sie przestraszyłam ze pierwsze co to jak sie obudziłam zadzoenilam do siostry czy wszystko w porzadku :D
Głupek normalnie

Julia - super wieści :)gratuluje !! To chyba nawet dobrxe zd cos pociekło znaczy sie troche wchłania troche wychodzi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry