Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola - super to u mnie w pon bedzie 11 6d wg om i pewnie jakis 12t4d wg usg (ostatniego), zobaczymy co będzie widac a to juz było to genetyczne, z przeziernoscia karkowa itp? bo u mnie takie bedzie juz
Karolina to przede wszystkim zależy od jakości sprzętu i chęci współpracy dzieciaka mój syn pokazał się dopiero w moje urodziny. Taka niespodzianka. To był jakiś 22-23 tydzień.
Dziewczyny, jak to jest z tymi genetycznymi, jestem umówiona na za tydzień na to badanie i będzie to 13+4, nie za późno na usg genetyczne? Karola, śliczny Maluszek
X Karola piękna foteczka, ile ma cm? Marcepanek dziś juz zjadłam regularnie, mam moja mamę przez najbliższe 2 tygodnie wiec bedzie mnie dokarmiać , Martusia narobilas ochoty na szarlotkę, zrobię w niedziele na imieniny mojego męża i jego dziadka, bo we Włoszech jest tradycja przekazywania imion, tak wiec jeśli będziemy mieć syna to przyjmie on imię swojego dziadka czyli Rocco! Dla dziewczynek jest dowolność ale tez często dają imię babci. Wstawiam wam fotkę z mojego usg
10 tydzień i 4 dzień według usg i termin na 7.01 według om powinnam rodzic na święta
A wiesz ze nie wiem ile tych uderzeń ? Ja taka skolowana byłam na usg jak widziałam jak sie ruszało ze zamiast spytać czy serduszko bije to sie spytałam czy oddycha! Lekarz sie śmiał !