Innabajka ,IwiX witam nowe mamy
Jeden dzień a postów 100

Wózki na tapecie widzę ,o dziwo też czeka mnie wybór bo po synu już dawno wydałam. Teraz została mi spacerówka z mamas & papas do której niby mozna dokupić wkład dla niemowlaka. Jednak mysle że kupimy albo 2w1 albo samą gondole. Dziewczyny ,ale przy wyborze polecam pomacać przed zakupem i warto zwrócić uwagę na to po jakich drogach bedziemy jeździć. Reszta to tez tylko nasze preferencje bo tak wózek z dużym koszem na zakupy ,przekładane siedzisko ,duża buda ,raczka pojedyncza czy podwójna. No wybór jest ogromny. Warto tez zwrócić uwagę na pasy oraz wagę wózka i do jakiego wieku dziecka. Wybierając pierwszy wózek nie wiedziałam o tym wszystkim i szczerze żałowałam.
xkarola tak jak dziewczyny piszą żurawina i witaminy c duzo. Mozesz tez pic wode z sokiem z cytryny. Ważne zeby zakwasic mocz wtedy to dziadostwo nie ma szans. Niestety żadne leki nie sa wskazane. Choć wiem ,że w szczególnych przypadkach przepisują urosept.
Emenems ja to nie wyobrażam sobie co ta Twoja siostrzenica jeszcze wie

jak w tym wieku już takie kwiatki to poźniej az strach

boska
Rozważam pierwszy ciazowy zakup. Ubrań pewnie nie kupie ,bo w poprzednich do końca śmiałam w normalnych jedynie ilośc dresów wzrosła

Jednak któraś już tu wspomniała o poduszce i normalnie od kilku nocy o niej marze

Jeszcze jak nadejdzie syndrom niespokojnych nog to az strach. Wiec dzis idę w miasto szukać mojej poduchy ,a jak nie to ebay zostaje.