Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej jednym z większych wyzwań w ciąży zaczyna być ogarnięcie tego forum
Mi koleżanki z 2 niezależnych źródeł poleciły na rozstępy krem mustela, wiec mam zamiar dopiero go kupić, bo radzily aby uzywac od 4-5 miesiąca bo pózniej zapach trochę meczy i najtańszy nie jest.
Emenems ale Ty chyba jeszcze nie jesteś w 2 trymestrze? To nie powinno się liczyć miesiącami czyli dopiero od. 9 lipca, czyli od czwartku?
Tutti super pomysł z basenikiem. Mi wczoraj bylobstrasznie żal psa, ale niestety nie mam w bloku miejsca na basen.
Tez macie wrażenie ze kobieta w ciąży zaczyna mieć problem z logicznym i racjonalnym myśleniem? Kupiłam sobie 2 bluzki w promocji, po czym nie mogłam 1 w domu znaleźć wiec oczywiście ubzdurałam sobie, ze zostawiłam ja w przymierzalni w innym sklepie. Nawet po paru dniach poszłam i naiwnie pytałam ekspedientki i ochronę ostatecznie bluzka znalazła się w samochodzie w bagażniku
A czy usg genetyczne ktos ma jeszcze w tym tygodniu, czy tylko ja?
Ostatnie usg mialam miesiac temu, a teraz wlasnie genetyczne, w miedzy czasie bylam po skierowanie na badania to zbadala mnie ginekologicznie stresuje sie bez przerwy, bo narazie ta ciaza jest taka abstrakcyjna, jedyne co namacalne to moja rozowa miska przy lozku codziennie rano