Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tutti - jak dla mnie nifty i harmony to tylko rozwiniete pappa.. to wszystko to statystyka![]()
Emenems dobre z tymi studiamitak samo mysle o badaniach przesiewowych... statystycznie to wychodzac z psem na spacer mamy 3 nogi i 1 ręke więc ..
U mnie wyniki biochemii ok.. wolne b-hCG 0,979 MoM a Pappa-a 1,267 MoM , jednak ryzyko trisomii 21 jest 1:376, wiec sporeNa 15 lipca mam amniopunkcję. Wiadomo, wątpliwosci są .. no ale spokój wazniejszy. Na razie dla szefa nie mówie, jutro ide do swojej lekarki ona taka przewrazliwiona to moze zwolnienie znowu bedzie wciskac.. i tak od 25 mam urlop to moze się go jakos przesunie żebym polażała te dwa dni po zabiegu
ryzyko trisomoii 18 mam 1:2573 a 13 w ogóle poniżej 20000. Takze tego sie w sumie spodziewałam. Przezierosc tez delikatnie podwyzszona bo 2,1, al wg wykresu dla tego tygodnia w którym było badanie wynosi 2,7 wiec chyba w porzadku.
Kurcze mój sposób na przeciag w pracy dzis nie działa .. tak gorąco, chyba zaraz lece po zgrzewke wody bo mam tylko 1/3 butelki![]()