Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No teraz 174 i juz prawie 58... Ja nie wiem jak to sie stało do cholery no.... Po prostu nie wiem ! A nie potrafię sie nie ważyć codziennie .... I codzinnie to widze to mnie skręca az
a moja waga zawsze wskazuje inaczej niz ta u gina :/ ale generalnie jestem na minusie tak czy inaczej okolo 3 kg. w pierwszej ciazy przytylam okolo 7 kg, po cc bylam lzejsza o prawie 20... moze mi tam co odessali przy okazji
rozmawialam ze swoim lekarzem i po analizie 1 porodu (cc po 3 nieudanych indukcjach, pierwotna adynamia macicy, niedotleniony synek i spadajace tetno po 10h proby SN po ostatniej indukcji) powiedzial ze nawet nie ma mowy o probie SN. dlatego ta kwestia w tych wybranych szpitalach jest wazna dla mnie. naprawde chcialabym SN a wiem ze nic z tego a bilans zyskow i strat nawet nie ma racji bytu - do straty ogrom...
Paulletah czego marudzisz masz bliznieta to musisz miec wiecej
Ja wg ostatnich pomiarów u gina to ważę nadal 58 kg, czyli zgubiłam gdzieś to kilo, które przybrałam, ale to było 3 tyg temu. A mam 167 cm, więc Emenems, nie narzekaj
Coś ten kalkulator oszukuje bo mi wychodzi ze w tym tyg powinnam ważyć juz 57 a mam 55 no i na koniec ciąży wychodzi ze będę miała 72 kg, tego jestem ciekawa w poprzedniej spadam z wagi ba 52 i skończyłam na 68, wiec jestem ciekawa