Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakby miała mieć dziewczynke to byłaby chyba najbardziej rozpuszczona pod słońcem. Tesciowa zawsze chciała córkę a ma 3synow. To wnuczkę chciała a tu drugi wnuk
Emenems jak urodzi sie maluch to pozmienia ci się. U nas to ja na macierzyński całym bo ze względów ekonomicznych. Szczególnie ze on często dostaje premie a nie wliczają mu się one potem do podstawy przy wyliczeniach. Ale mi to pasuje choć rzecywiscie człowiek dziczeje jak w domu siedzi. Ją chciałam teraz małego do przedszkola dać i wrócić do pracy ale po przeanalizowaniu wyszło że się nie opłaca bo nie chcieliśmy dużej roznicy wieku.
u nas jak ostatnio wymysliłam jakieś imię dla chłopca - to ten w internet i do mnie nieeeeee to nieeee bo hebrajskie pochodzenie ... i weź tu kuźwa rozmawiaj ...
Ja też nie znam jeszcze płci. Ale mam przeczucie na chłopaka. Mąż i większość rodziny też. Tylko moja siostra i jedna kumpla na dziewczynę.
A z tych wszystkich kalendarzy chińskich dziewczynka wychodzi, więc zobaczymy.
Może pod koniec miesiąca pójdę na usg i wtedy da się coś zobaczyć... :-)

To rzeczywiście 40 będziesz miała i z brzuszkiem latała. A nie chciałabym tak szybciej sobie machnac drugiego? Jak to z in vitro jest? Jakiś odstęp musi być między ciazami?
Moja mama miała CC 3 razy. Ja pierwsza a równo po roku i 3dniach urodził sie brat. To był ekspres.