Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ją połówkowe mam w połowie ciąży bo w 20 tyg będzie gdzieś. Mój już nie patrzy na termin z USG bo już nie jest miarodajne. Chyba do 12 tygodnia się patrzy bo potem każde dziecko rośnie różnie. Ja tam trzymam się terminu z om bo i tak tylko na ten patrzą w szpitalu.
No w sumie tak jak szłam do porodu to pytali o datę om i długość cyklu wiec u mnie przy tamtym 24 dniowym około na razie mniej więcej to samo wychodzi bo to standardowe wyliczenie dla 28 dni tez mi się nie sprawdzi ..
mysiaka hehe ja 21 lat miałam. . tydzień przed weselem skończone teraz jak chodzimy do znajomych na wesela to już mam wrażenie ze nie to samo .. u nas takie podekscytowanie było my pierwsi ze znajomych wszyscy tak przeżywali tacy młodzi spotanicznie teraz wszystko takie poważne, dopracowane; p to już nie to samo hehe