reklama
green_parsley
Fanka BB :)
Dziewczyny nie jesteście jedyne grubaski
ja zaczęłam ciąże z 8 z przodu, dlatego dopiero dzis wstawilam zdjecie na fb, wczesniej sie wstydzilam, haha
takie uroki enkortonu.
Mnie znowu bola piersi, czasami nawet bardzo, a o sutkach juz nie wspomne, bola i zajmuja prawie polowe piersi, kupilam sobie staniki "worki", ale przy moim rozmiarze miseczki chyba wygladaja srednio atrakcyjnie, natomiast na pewno wydaja sie mniejsze
Mnie znowu bola piersi, czasami nawet bardzo, a o sutkach juz nie wspomne, bola i zajmuja prawie polowe piersi, kupilam sobie staniki "worki", ale przy moim rozmiarze miseczki chyba wygladaja srednio atrakcyjnie, natomiast na pewno wydaja sie mniejsze
Pyscek
:)
green_parsley
Paulettah tak! Czasem to m wrazenie, ze sa tak opuchnoete, ze jego granice wystaja jakby poza pierś, jesli rozumiecie co chce powiedziec ;-)
Emenems wywołuje Cię, bo Ty się znasz:-) Można w ciąży robić ćwiczenia na pośladki tego typu https://www.youtube.com/watch?v=nmJXHq5n300 ?? Koleżanka z sierpniówek właśnie wrzuciła zdjęcie swojego tyłeczka. Wygląda obłędnie po tych ćwiczeniach i mnie ochota na taki naszła:-)
Tak mozna w ciazy, na czworaka sa ćwiczenia ok, pozniej trzrba uwazac na balans ciała jak brzuch rosnie - cieczenia na leżąco da niewskazane ew max 5 minut leżenia na plecach po 16 tc
Paulina- fajny ten strój
Mika- Emenems się pytaj, ona co prawda autem, ale kilkanaście godzin jechała
Vivienne- już kilka razy podrzucałam Nie tylko różowo...
Też miałam wrażenie, że malucha czuła, a może to moje jelita
Ja się nie martwię, bo z tą moją trzylatką to zawsze jest co robić![]()
Pisałam pisałam - spokojnie dziecku nic siebie stanie ew mama sie zmęczy
reklama
Innabajka
Dziewczyny to ja was spytam ale sie nie śmiejcie.. Tez macie sutki takie twarde jakby opuchnięte??
Twarde i opuchnięte nie, bardziej wielkie i tkliwe