Hej, ale znów wczoraj napisałyście
Moja mama też z tych starszych, w tym roku będzie miała już 64 lata

No ale na emeryturze już, więc dzięki temu ja mogłam wrócić do pracy. Teściowa nie pracuje, teść też na emeryturze
atkina- a może jakąś wycieczkę właśnie? Są takie fajne paiety na gruponach
green- ja sukienki i spódnice uwielbiam, ale z kosmetyów to tez tylko tuszem do rzęs umiem się posługiwać
Mycha- haha widzisz do kościoła nie możesz chodzić
Ja nie mogę na pocztę. W sobotę stałam w gigantycznej kolejece, gorąco, brak klimy, okna pozamykane, tłum, więc duchota niemożliwa. Jak dotarłam w końcu do kasy to mi mroczki w oczach stanęły i trudno się oddychało. Myślałam, ze nie wyjdę, a babka jeszcze tak wolno wypisywała. A dziś znów wycieczka na pocztę mnie czeka
Marzenka- i jak się czujesz?
Emenems- w zależności jakie Ci się dziecko urodzi

ZNam takie smoki, co po 4 kilo miały i 62 nie starczyło

Ale ja też obstawiam 62, do marca powinno wystarczyć, a w marcu to już lżejszy kombinezonik. O włąsnie a do auta to śpiworek do fotelika, nałożysz i już. Dziecku jedynie czapę i ew. dodatkowy kocyk, a w samochodzie pozdejmujesz
Paulina- zaopatrz się w bodziaki takie mniejsze, też na 50, bo to różnie bywa
Juti- to Marysia z MamyGadżety to Twoja znajoma? Szczerze mówiąc dopiero ostatnio zaczęłam czytać ten blog, bo byłam w zeszły weekend na panelu dyskusyjny, co właśnie ona była i opowiadałą o blogowanu z dziećmi
Ja nie wiem jak na tą wyprawkę uzbieram

Co chwilę jakiś wyjazd, teraz jeszcze szczepienie Młodej, we wrześniu mam iść do dentysty i jak będzie kanałowe to znów kilka stówek

Kurka stale coś. A tu jeszcze remont mamy zrobić