Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym tak chciała ale maz sie upiera na stacjonarny sklep i na kogos kto nam pomoze z obsługi zeby nie kupic nic co zbędne ... Kompletnie nic nie wiem jakie butelki jakie smoczki ...
Julia to oburzające!!! Jak mogła sucza tak Cię potraktować. Zmiana lekarza to Twoje święte prawo!!! Ja bym napisała skargę na nią do dyrektora przychodni. I oczywiście bankowo zmieniłabym ją na kogoś normalnego!
Simka, no może masz rację, nie patrzyłam na to pod tym względem, w sumie nawet o tym nie wiedziałam. Ale jak się ma takie prawo to czemu niby mam z niego rezygnować?
Tutti_frutti_by-Iga ja też nic nie kupuję na razie. Kończymy remont i w głowie same płytki, kleje, farby i takie tam rzeczy. Planuję w listopadzie zacząć latać po sklepach dla dzieci![]()
Simka to mój Olin na moje szczęście lata za moim chłopem jak jest w domu, poprostu mój małż ma ogongdzie tatuś tam synuś
jestem tylko ciekawa jak długo to potrwa ???
Emenems poproś swoją położną o taką listę, może pomoże i będziecie wiedzie co i jak, bo w Norwegii jest inaczej niż u nas, inny klimat i w ogólea zawsze możecie zweryfikować listę
![]()