Innabajka
Fanka BB :)
Dziewczyny a pytanko z innej beczki - miała któraś mierzone przepływy? Bo ja uważam ze już czas najwyższy i niewiem czy jak ta lekarka tego teraz nie zrobi czy jej uwagi nie zwrocic
Ja mialam mierzone jak robilam usg gen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a pytanko z innej beczki - miała któraś mierzone przepływy? Bo ja uważam ze już czas najwyższy i niewiem czy jak ta lekarka tego teraz nie zrobi czy jej uwagi nie zwrocic
Z tyłu to zapewne na ścianie tylnej. To jedna z opcji prawidłowo umiejscowionego łożyska.Dziewczyny a jak to jest z położeniem łożyska? Jakie sa opcje? Mi powiedział ostatnio ze jest jakby to wytłumaczyć z tylu posteriore po wlosku!
Często się zdarza iż a początku ciąży łożysko znajduje się nisko. W miarę rozwoju ciąży i powiększania się macicy wędruje do góry.Położenie mojego łożyska to:
- trofoblast na ścianie tylnej,
- łożysko w dnie m.macicy i na ścianie tylnej
- tylna ściana nisko
Mam takie opisy od trzech różnych lekarzy. To chyba dobrze? A może źle, że łożysko jest nisko????????
Przodujące czy leżące na ścianie przedniej?Ja tez mam łożysko przodująceale już powoli odczuwam ruchy
![]()

Emenems gratuluje córci
Mnie też już ciekawość zżera jaka płeć ,ale tu przed połówkowym nie mówią.
Upatrzyłam łóżeczko i na 99,9% je kupie ,ale córka mnie zbeształa ,że złe(ona chce takie żeby mogła bujać dzidziusia).
Generalnie kupie najpierw na pół roku. A potem będe myślała.
Jeszcze cena mnie powaliła bo z materacem to jedynie 75£. Chyba ,że córka postawi na swoim to kupimy bujane za 35£ wiecej
Ja chce to
Zobacz załącznik 705579
Córka wybrała to
Zobacz załącznik 705580
A rozważam jeszcze to
Zobacz załącznik 705582
Teraz te kosze wydają się bardziej wypasione niż 7 lat temu.
Pyscek spokojnie dzidzia ma jeszcze czas. A jak wreszcie sie zdecyduje to przywali z grubej rury
Tutti co Ty taka zabiegana ostatnio ? Mało Cie tu ,mało na FB. Mam nadzieje ,ze to z racji odpoczynku
Mam nadzieje ,że upały w Polsce już was tak nie męczą. W UK pojawiło się ocieplenie i myślałam ,że zjadę. Fizycznie w ciazy upał zabija.
Macie jakieś zachcianki tygodnia? Ja to obecnie nie wiedzieć czemu pożeram (bo jedzeniem tego nie nazwę) oliwki. Do tego cytrusy i jabłka. Dałabym sie pociąć za kwaśne![]()
Emenems pierwsze to właśnie od razu mi wpadło w oko. Ja lubie prostotę i ewentualnie potem fajne dodatki typu ochraniacze czy też kocyk w ciekawy wzór.
Cena raczej sie nie zmieni więc jestem zadowolona bo wydamy mniej niż zakładałam. Więc coś innego zawsze jeszcze można kupić.
Zreszta na 100% wózek wyniesie najwiecej. Tu nadrobimy aż za bardzo
A wiesz ,że mowia "jak słodkie to na dziewczynkę" ?
Choć ja tam do wszelkich teori smaków ,kształtów brzucha itp mam spory dystans
Paulettah widziałam i szczerze nie wiem co ma większe
Ja to zawsze chciałam miec kształty tyłeczek ,ale to jak jakieś poduszki powietrzne chroniące przed kontuzja przy upadku![]()