reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Trzeba być dobrej myśli. Masz jeszcze trochę czasu to może się podniesie. No po CC trochę dłużej się dochodzi do normalności ale grunt żeby dzieciaczek urodził się cały i zdrowy a jaką droga to już nieistotne.

Ostatnia edycja:
Emenems to masz to samo z łożyskiem co ja. I u mnie właśnie to krwawienie było z niego.

Też mam nadzieję, że się podniesie. Przodujące łożysko nie jest fajne. Niestety cesarka wtedy na 100% i możliwe leżenie w szpitalu na patologii. Ale bądźmy dobrej myśli.
Teraz nasze macie rosną i się podnoszą i te łożyska też to zrobią! I o!

Tutti dzis :)
No byłam na syna nastawiona i sie musze do corki przyzwyczaić heheh maz tez :)

Juti położna mowila ze skoro nie było krwawienia to mam normalny tryb zycia prowadzić ze trzeba czekac ale ze ciazy to nie zagraża wiec czrkam ..

Użądliła mnie pszczoła wczoraj w udo i spuchło jak balon :( Biorę wapno, smaruję cebulą i kwaśną wodą, ale nie pomaga :(( Byłam wczoraj u gina i nie robił USG, ale słuchaliśmy ruchy dzidziusia stetoskopem czy czymś tam :D Ale kopał cudnie :D Ja czuję ruchy zwłaszcza wieczorem, strasznie się wierci. Lekarz się zdziwił, że tak szybko czuję ruchy, ale przecież to normalne według internetu, ach ci lekarze.. :tak: Emenems gratuluję córeczki, resztę doczytam później

Położenie mojego łożyska to:
- trofoblast na ścianie tylnej,
- łożysko w dnie m.macicy i na ścianie tylnej
- tylna ściana nisko

Mam takie opisy od trzech różnych lekarzy. To chyba dobrze? A może źle, że łożysko jest nisko????????

Co do chińskiego kalendarza - nie mogę tego sprawdzić, bo nie wiem czy miesiąc zapłodnienia to kwiecień, czy maj, bo to było tak na granicy :D USG 17 lipca pokazywało, że chłopczyk 90%. Upewnimy się 1 września

Ostatnia edycja:
reklama
Położenie mojego łożyska to:
- trofoblast na ścianie tylnej,
- łożysko w dnie m.macicy i na ścianie tylnej
- tylna ściana nisko

Mam takie opisy od trzech różnych lekarzy. To chyba dobrze? A może źle, że łożysko jest nisko????????

Co do chińskiego kalendarza - nie mogę tego sprawdzić, bo nie wiem czy miesiąc zapłodnienia to kwiecień, czy maj, bo to było tak na granicy :D USG 17 lipca pokazywało, że chłopczyk 90%. Upewnimy się 1 września

Ja nie mam pojęcia jakie mam łożysko, ale chyba normalne bo wszystko jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry