Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurka schizuję się tym dymem.
A mąż w nocy walnął focha (bo Młoda się obudziła, przyszła do mnie do łóżka i go wywaliła z niego- dopiero się kładł, znowu wpadła w ryk, a ten zamiast próbować ją uspokoić to krzyczy), spał na metrowej kanapie całą noc (dobrze mu tak) a teraz obrażony wielce. No super, cały tydzień miał popołudniówki, więc zero pożytku z niego, a jak ma w końcu wolny weekend to się obraża. Już wolę jak siedzi w pracy
Kurka schizuję się tym dymem.
A mąż w nocy walnął focha (bo Młoda się obudziła, przyszła do mnie do łóżka i go wywaliła z niego- dopiero się kładł, znowu wpadła w ryk, a ten zamiast próbować ją uspokoić to krzyczy), spał na metrowej kanapie całą noc (dobrze mu tak) a teraz obrażony wielce. No super, cały tydzień miał popołudniówki, więc zero pożytku z niego, a jak ma w końcu wolny weekend to się obraża. Już wolę jak siedzi w pracy

Hejja pomimo upałów poszłam dzisiaj na jarmark dominikanski bo już się kończy i trochę sobie poszalalam
oto moje pierwsze zakupy dla dziecka
. Zobacz załącznik 705634Zobacz załącznik 705635
Sobie oczywiście tez coś kupiłam - wielka szara chustę w kolorowe kwiaty i szary skórzany pasek![]()