paulinas8
Fanka BB :)
Bettka rece do gory zeby odciazyc przepone i najlepiej do lekarza, nie ma co sie meczycJadłam zupkę z kalafiora także nie powinna zaszkodzićKurcze jak się pozbyć tego bólu?? :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bettka rece do gory zeby odciazyc przepone i najlepiej do lekarza, nie ma co sie meczycJadłam zupkę z kalafiora także nie powinna zaszkodzićKurcze jak się pozbyć tego bólu?? :-(
chyba pójdę do domu. Pomimo, że teraz dobrze spałam w nocy z dwoma przerwami na siusiu, dalej mi się chce spać i siedzę w pracy i ziewam. Poza tym zapomniałam z domu zabrać hasło do strony z wynikami badań, a te zaraz będą i nie wytrzymam do 16:00 w pracy bez tego hasła
ostatnio jestem mało wydolnym pracownikiem 
Mam problem dziwny - oblizywania palców ... Maz strasznie na mnie sie denerwuje a to szybciej robie niz mysle - pracując w biurze non stop papaiery przerabiam z dwie ryzy dziennie i odruchowo palucha liże zeby kartki przerzucać i nic nie daja gąbeczki itp bo szybciej palucha wsadzę do gęby niz pomysle se mam gabeczke...
A wiadomo to najszybszy sposob cos złapać - macie rady ?
człowiek czasem jest głupiBettka mi to na kręgosłup wygląda. Też tak czasem miewam. Daj znać co lekarz powiedział.
Emenems przyklej sobie plasterki na palce! :-) A tak serio to może taki płyn jak dla dzieci, żeby nie ssały palca...
Te kocyki śliczne są. Też muszę taki kupić. Może mały do wózka i większy do łóżeczka?
Jak sądzicie czy do wózka wystarczy normalny kombinezon zimowy i kocyk czy w śpiworek też warto zainwestować?
W cukierni dużo z pieniędzmi mam styczności a to już w ogóle najgorszy syf - z rąk do rąk