Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Grubasek,Witamtrochę mnie tu nie było i dosyć się wydarzyło. tym mamusią , które znają płeć Gratuluję , ja mam nadzieję , że tego 31 sierpnia się dowiem jaka płeć. Co mogę wziąć na ból głowy ? Męczy mnie i czasem jest nie do zniesienia, dziś jest w miarę łagodny. Podobno apap można ale nie jestem pewna. Dzisiaj się pakowaliśmy jutro jedziemy do Poznania na tydzień więc tam będzie trochę chłodniej. A przed wyjazdem czeka mnie wizyta u diabetolog, aby powiedziała , że wszystko jest w porządku i nie muszę nic brać z leków.
A kalendarze chińskie mówiły mi o dziewczynce, więc na odwrót niż u Emenems! ;-)
Juti- no gratulacjeWięc chińskie można sobie wsadzić gdzieś
Emenems- widzę, że znów zmieniliście imię![]()
My z M (a w sumie ja, bo ja miałam decydować) w końcu zdecydowaliśmy i dziewczynka będzie prawdopodobnie Sara, a chłopiec Emil lub Theodor![]()