reklama
Innabajka
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja mialam ze dwa tygodnie temu problemy od kregoslupa z chodzeniem i dostalam od ortopedy skierowanie na taping. To jest taki obklejanie bolesnej okolicy specjalnymi tasmami, zeby odciazyc przyczepy miesni i jak narazie mi to ulzylo. Zobaczcie sobie w necie i moze sprobujcie....
https://www.kinesiologytaping.pl/index.php/terapia
Znam i polecam
grubasek 32
Witam
trochę mnie tu nie było i dosyć się wydarzyło. tym mamusią , które znają płeć Gratuluję , ja mam nadzieję , że tego 31 sierpnia się dowiem jaka płeć. Co mogę wziąć na ból głowy ? Męczy mnie i czasem jest nie do zniesienia, dziś jest w miarę łagodny. Podobno apap można ale nie jestem pewna. Dzisiaj się pakowaliśmy jutro jedziemy do Poznania na tydzień więc tam będzie trochę chłodniej. A przed wyjazdem czeka mnie wizyta u diabetolog, aby powiedziała , że wszystko jest w porządku i nie muszę nic brać z leków.
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Ha dziewczyny wiec mam diagnozę. Podobno to świerzbowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych dostałam na to leki i zobaczymy czy pomożeza 3 tyg na kontrole mam przyjść
oszaleje z tymi lekarzami ale czego wie nie robi dla dobra maluchów
![]()
a czy to jest trochę niebezpieczne?
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Grubasek ja dziś tez mecze się z bólem głowy... Korzystam z amolu bo choć podobno paracetamol bezpieczny to wiele źródeł podaje ze nie bardzo .. Staram się unikać ile dam rade 
No podobno nie jest niebezpieczne tyle ze uciążliwe.
Innabajka to sie nazywa Swiadowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych (prunituc folliculitis od pregnancy) czy coś
i ma objawy świądu
mówi ze gdbyby to był swierzbowiec to mas tez by to miał
Innabajka to sie nazywa Swiadowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych (prunituc folliculitis od pregnancy) czy coś
reklama
Innabajka
No podobno nie jest niebezpieczne tyle ze uciążliwe.
Innabajka to sie nazywa Swiadowe zapalenie mieszków włosowych ciężarnych (prunituc folliculitis od pregnancy) czy cośi ma objawy świądu
mówi ze gdbyby to był swierzbowiec to mas tez by to miał
Aaa juz rozumiem
Podziel się: