Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny na połowkowym wszytsko dobrze. lekarz która robiła mi usg zachwalała że wszystko idealnie. Ale tak w domu patrze sobie na te wyniki usg i wiecie co mnie zastanawia wielkość brzuszka mojego dziecka. W górnej granicy bardzo duzy. Możecie mi napisac jakie miałyscie parametry na swoich połówkowych tj. rozmiar brzszka i głowy dla porónania czyli BPD i AC i tydzien w którym robiłyscie badanie. U mnie BPD 54 mm AC 185,4 mm a 21t4d. Będę wdzuęczna. Dodam tylko że mój bąbelek waży 513 gram![]()
Hej ho!
Na wstępie coś o cyckach!Sroka dziś poleca balsam do biustu, może służyć do masażu. Skład ma cudowny, myślę że może też posłużyć jako balsam na brzuszek. No i cena 27 zł nie odstrasza! Link do: Sroka o....: Idealny kosmetyk do pielęgnacji biustu a tu jak obchodzić się z biustem Link do: Sroka o....: O cyckach będzie - instrukcja obsługi
Gato, też byłam w Lidlu, kupiłam Adasiowi spodnie sztruksowe
Bridget Jones, ja nie miałam do czynienia, słyszałam tylko o tym - bardzo skrajne opiniedużo zachwytów jak i komentarzy w stylu "niepotrzebny gadżet"... choć chyba zachwytów więcej
my włączaliśmy na youtubie odgłosy oceanu lub wodospad
ale Adaś był mało szumo-lubny.
Malina, mam pytanie do Ciebie. Zauważyłam że mój syn robi się coraz bardziej pobudzony... żeby nie użyć słowa "nadpobudliwy"strasznie się wszystkim eskcytuje i przeżywa, nie może się skupić, ma tysiąc myśli na minutę, często się śmieje lub wpada w złość i płacz o byle co. Nakręca się bardzo byle czym. Nie wiem czy to naturalny etap, czy lepiej by było jakoś zadziałać, np wyciszać go w jakiś sposób? Może znasz jakieś dobre książki lub strony internetowe o tej tematyce? Chętnie bym poczytała.