Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry@apap ja mam takie bóle miednicy/spojenia maakra czasem ledwo chodzę
Byłam u fizjo dała jakieś czwiczenia, pas i zobaczę czy pomoże
Jutro jadę do szefa i mówię ze rezygnuje z pracy bo się całkowicie doprawie (miałam jeszcze wrócić na dwa tygodnie)
@askkka2 ja mieszkam w innym kraju, całkiem
Inne zasady tu obowiązuje, prawie tak jak w UK;
@iryski dziś dzwoniłam do szefa i mu powiedziałam ze od niedzieli wracam na dwa tygodnie ale teraz po całym dniu i wizycie fizjo wiem, ze nie dam rady, zreszta Mąż w następnym tygodniu wyjeżdża wiec i tak musieliby kogoś mieć
Jutro idę rano do niego porozmawiać
Później do księgowej po zaświadczenie i składam na macierzyński;
Iryski współczuje teściowej co za baba, myśle ze to wina wychowania w tamtych latach, teraz my mamy większa wiedzę, lepszy dostęp do wszelkich pomocy, informacji i nie przejmuj się naprawdę
A ja miałam poranione sutki i taka prawda gdyby nie doradzca mi nie pokazal jak przystawiać to ja bym nie wiedziała, i prawda miałam wtedy poranione sutki i wiecie co kobieta, nie zapomnę Jej chyba do końca życia, pokazała jak przystawiać i nawet na te poranione sutki nie bolało mnie wtedy;
Ale zabijcie mnie, aż się boje (karmiłam 2 lata i 2 mce); i nie wiem czy znów będę umiala tak przystawiać takiego malucha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom