reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
To może jedź na pogotowie? Będziesz na pewno spokojniejsza. Dadzą Ci może ewentualnie jakieś leki na podtrzymanie ciąży. Który masz tydzień?

Jak czytałam w internecie to bardzo dużo kobiet ma we wczesnej ciązy plamienia i raczej są nie groźne.

Lekarz w poprzedniej ciąży mi powiedział ze każde plamienie może oznaczać zagrożenie. Ale nie musi... Ja teraz tez miałam kilka dni delikatne, a okazało się że to prawdopodobnie po aplikatorze do luteiny. Błona sluzowa w ciazy jest bardzo delikatna, i łatwo o mikrouszkodzenia.

Wątek lutówek już się rozkręcił, ale do was też zaglądam. Chociaż piszecie tyle, że trudno was dogonić :P
My tam teraz gadamy o kalendarzach ciążowych, pomyślałam, że może któraś z Was też by taki chciała.
Można je kupić tu. Twój kalendarz ciąży.
Jest też konkurs na Facebooku do niedzieli i można je wygrać.

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Ja bym tak czy siak pojechała na Twoim miejscu. Zbadać Cie muszą, a zaoszczędzisz sobie niezłych nerwów! Wiem co mówię, bo ja przez nerwytm przez dwa dni nic nie jadłam.

Ja miałam kiedyś taką sytuację w pierwszej ciąży. I prawdopodobnie to był wyniki zbytniego szaleństwa z mężem w sypialni. Tam w środku jest teraz tak wszystko delikatne..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry