Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja dzisiaj sie strasznie wystraszyłam bo moja córcia 5 letnia zaczela wieczorem plakac ze kreci jej sie w glowie.jakie mogą być przyczyny?może któraś z Was miała taki przypadek?
czyli jestesmy na podobnym etapie,GratulujeJa mam dziś 6t1d. Jaki duży jest twój maluszek?
Dziewczyny ja dzis mimo mdłości zaliczyłam w ciagu 2godzin mega mix a mianowicie bułka z ogórkiem kiszonym+ monte drink, zupa kalafiorowa, kisiel poziomkowy, jabłka i zupa wiśniową [emoji15] czuje sie jak słoń i dalej głodna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dokładnie tak samo. Dzisiaj rano czułam się jakby mnie pociąg rozjechał.Ja ciagle poza tym ze mi słabo i boli mnie głowa to nie mam ani zachcianek, ani humorów, ani mdłości. Zerooby tak zostało. Jeszcze mogłabym miec wiecej siły bo śnięta ryba jestem
i do tego chora... A i na razie chudnę ale to chyba nie za dobrze. Brzucha zero a juz bym chciała troszke
![]()
Dziewczyny a jak to jest jesli od @ wychodzi prawie 8 tydzień a z usg 6t1d to w takim razie jaki ja termin podajeten z usg czy wg @ ?
A dostałaś zdjęcie usg?czyli jestesmy na podobnym etapie,
nie mam pojecia, nie mowila mi a ja nawetnie zapytalam