Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniay a ja zawsze sadzilam ze pecherz ma byc pusty hihii zawsze przed siusialam!
Kto ma wizyte 22.06?
Ja mam na 11.40 w koncu po 3 tyg zobacze jak sie sytuacja ma!

Cześć Dziewczyny, nie było mnie dawno. Po 3 tygodniach walki, leżenia plackiem, długiej wizycie w szpitalu niestety nie udało się uratować mojej ciąży. Nie wiadomo co się stało i nie znamy jeszcze przyczyny (może nigdy jej nie poznamy) ciąża zatrzymała się w 6 tyg i kilka dni. Jestem w bardzo kiepskim stanie, nigdy nie sądziłam, że to aż tak bardzo boli. Jestem już po zabiegu i to chyba najgorszy koszmar jaki można wyśnić...
Poskreślajcie mnie proszę z list, może kiedyś zawitam na jakiejś nowej
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, rośnijcie zdrowo i bezstresowo.

słodkie nózie i rączki już można było zobaczyć
kolejna wizyta 14.07
kupiłam specjalne ramki na zdjęcie usg gdzie można dodać też napis typu : Zostaniecie Dziadkami, do tego kupiłam małe skarpeteczki
w pracy jeszcze nic nie mówiłam ale jeszcze tydzień mam zamiar przechować to w sekrecie
A mi odposcil. Powiedzial, ze jak 5lat temu robilam to ok.No w końcu dziewczyny mdłości wam opuszczają.Mnie tak trochę mdli i na myśl o wielu potrawach mi nie dobrze ale nie jest źle.
Muffinko mi lekarz kazał znowu zrobić grupę krwi,ja mu na to ze robiłam przy pierwszej ciąży a on ze zdarza się przypadek jeden na iles tam ze grupa może ulec zmianie.dziwne to bardzo mi się wydało ale widać wszystko jest możliwe.