Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis w biegu i nerwach jutro o 3 w nocy wyruszamy na lotnisko, bede was podczytywać i napisze od czasu do czasu z cała pewnością :*
Czy jest az tak bajkowo to nie wiem, jest dobrze, brakuje mi wielu rzeczy, np., prywatnej sluzby zdrowia, na wizyty czeka sie tyle i wogole, ale nie jest zle, do Polski bardzo daleko, a bilety nie taiemy mieszkalismy troche w Stanach, sama nie wiem gdzie lepiej, w USA to byl okres taki na luzie, fajny a teraz to totlanie inaczejMaryska Calgary brzmi bajkowo i oczywiście kojarzy się z jednym czyli olimpiadaKanada zawsze mi się podobała i byłaby miejscem do którego mogłabym się przeprowadzić oprócz Stanów.Dobrze Ci się tam mieszka?
Mam znajoma w Calgary. Chyba sporo tam Polakow. Ciesze sie u Ciebie dobrze. Zdrowka dla Was obojga.
A teraz chce sie pozegnac.
Dziekuje za wszystkie slowa wsparcia.
Zadne slowa nie opisza tego, co czuje, rozsypalam sie na tysiac kawalkow. Nawet teraz piszac leca mi lzy. Mam nadzieje, ze juz wszystkie, w niezmienionym skladzie dotrzecie bezpiecznie do stycznia :* bede o to prosic kazdego dnia.