Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż miło się czyta tyle nowości z życia wziętych 
To nie jest moja pierwsza opryszczka, z czego w obecnej sytuacji się cieszęIdealka ja mam opryszczke. A to Twoja pierwsza opryszczka w życiu czy już miałaś wcześniej? Bo jeśli miałaś już wcześniej to nie masz się czym martwić, maleństwu nic nie grozi![]()
My poznaliśmy wstępnie płeć dziecka chyba w 16 tygodniu a na badaniach 2 trymestru około 20 czy 22 tyg potwierdzili.
Idealka, no taki duży bobas jest fajny, bo bardzo "stabilny" był od samego początku. Nie potrzebowałam rożków itp. Ale.... Trzeba jeszcze takiego bobasa urodzić. A ja się męczyłam przy indukcji porodu kilka godzin ze skurczami co 1,5-2 minuty. Dla mnie to był killer. Rozwarcia prawie nie było i cesarką się skończyło. Żeby nie straszyć dziewczyn, były i takie indukowane porody, że ładnie szło i szybko się kończyło. Także może moje dziecko nie do końca dobrze było ułożone, z racji jego gabarytów i tak to u nas wyszło.
Jutro mam usg gen i lekki stresik jest ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Pozdrowionka dla wszystkich
DziękujęPowodzenia![]()