Madziulka890
Aktywna w BB
Witajcie kochane :-) w piatek 13 a ja juzz po usg. Maluszek maa 7 mm i ok 120 rr, maam duzo lezec i odpoczywac bo kosmowka w jednym miejscu musi sie "dokleic" ale podobno wszystko wyglada ok . Czekamm na Wasze relacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziulka super wiadomość jak na piątek 13Witajcie kochane :-) w piatek 13 a ja juzz po usg. Maluszek maa 7 mm i ok 120 rr, maam duzo lezec i odpoczywac bo kosmowka w jednym miejscu musi sie "dokleic" ale podobno wszystko wyglada ok . Czekamm na Wasze relacje

Super że wkoncu masz wyniki... I że betka rośniemarlena witaj i gratuluję
Paraplu ja chodzę na basen 2-3 razy w tygodniu i nie zamierzam przestać
Bridget, julia trzymam kciuki za Wasze bety. Oby rosły!!!
Madziulka ale super, Który to tydzień??
W końcu dostałam wynik bety: 134 .
Czyli to jest 4 tydzień?

marlena witaj i gratuluję
Czyli to jest 4 tydzień?
marlena witaj i gratuluję
Czyli to jest 4 tydzień?

ja 4 tydzień, jeszcze żadnych mocniejszych objawów nie mam ,chodź po wypiciu kawy i podczas jazdy samochodem robi mi się trochę nieprzyjemnie, ale to pewnie pikuś w porównaniu z twoimi dolegliwościami, może zaraz minąCześć dziewczynyDołączam do was
Moja fasolka ma 6 tygodni .. Niech mi któraś powie czy tez ma takie mocne mdłości i wymiotuje bo ja nic nie potrafie zjeść bo wszystko zwracam mecze sie tylko a pracuje a zadne herbatki nie pomagaja :/
Super ! Już nie mogę się doczekać swojego usgWitajcie kochane :-) w piatek 13 a ja juzz po usg. Maluszek maa 7 mm i ok 120 rr, maam duzo lezec i odpoczywac bo kosmowka w jednym miejscu musi sie "dokleic" ale podobno wszystko wyglada ok . Czekamm na Wasze relacje
mam przyjaciółkę z 7 stycznia,więc polecam termin hehe gratuluję,ale duża betabete wczoraj mialam 54600 wg om to 6w2d. Wiec 2. Tyg starszaa termin to 7 stycznia :-)
Będzie dobrze, nawet w suwaczku mamy napisane, że w naszym tygodniu możemy obserwować niewielkie krwawienieGratuluję bet i dobrych przyrostów
U mnie tak troszkę niewesoło
Wczoraj wieczorem zauważyłam przy podcieraniu się, że papier jest taki pomarańczowo-różowy, pewnie śluz podbarwiony krwią. Rano byłam u lekarza, na USG jeszcze zupełnie nic nie widać, mam przyjść w środę 18 maja na kolejne USG.
Zrobiłam z ciekawości betę i moja na dzisiaj wynosi 380. Kolejną zrobię w poniedziałek.
Teraz tej krwi na papierze już nie ma, ale cały czas plamię. Nic na podtrzymanie nie dostałam póki co.
Tak sobie myślę, że ta krew i plamienie to pewnie od noszenia synka. Dobrze, że mam mamę w domu.
Gratuluję bet i dobrych przyrostów
U mnie tak troszkę niewesoło
Wczoraj wieczorem zauważyłam przy podcieraniu się, że papier jest taki pomarańczowo-różowy, pewnie śluz podbarwiony krwią. Rano byłam u lekarza, na USG jeszcze zupełnie nic nie widać, mam przyjść w środę 18 maja na kolejne USG.
Zrobiłam z ciekawości betę i moja na dzisiaj wynosi 380. Kolejną zrobię w poniedziałek.
Teraz tej krwi na papierze już nie ma, ale cały czas plamię. Nic na podtrzymanie nie dostałam póki co.
Tak sobie myślę, że ta krew i plamienie to pewnie od noszenia synka. Dobrze, że mam mamę w domu.
ja 4 tydzień, jeszcze żadnych mocniejszych objawów nie mam ,chodź po wypiciu kawy i podczas jazdy samochodem robi mi się trochę nieprzyjemnie, ale to pewnie pikuś w porównaniu z twoimi dolegliwościami, może zaraz miną
Mówiłyście już komu o ciąży ? bo mój mąż co kogoś widzimy to daje znaki czy może powiedzieć, ale póki co wolę, żeby nie mówił![]()