reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam się przy kawie. My już po spacerze, jeju jak gorąco... Adaś przespadł dziś całą noc, co nie zdarza się często :) Mecz super, choć do końca miałam cichą nadzieję, że wygrają.

Danutka, u nas też śpi w łóżeczku, ale głównie dlatego że on jest taki wiercipiętek że mu ciasno na naszym wielkim łożu :) i ja też się lepiej wysypiam jak śpimy bez niego.

Ela2016 ale infekcja pochwy? masz w postaci globulek dopochwowcych? bo ja takie miałam, ale inna nazwa, miały działanie miejscowe bez wchłaniania się.

A czy są tu jakieś mamy co już mają 2 dzieci?

U nas dziś też ryba hehe. Ale postrąg pieczony. Z ryżem i młodą kiszoną kapustą. Mniam.

reklama
kolorowa a dlaczego Twoja mam teraz wraca? na pewno bylo by fajnie miec mame kolo siebie kiedy kolejny maluszek sie urodzi. wiem cos o tym bo my tez jestesmy hen hen od wszystkich skazani tylko na siebie : )

Witam się przy kawie. My już po spacerze, jeju jak gorąco... Adaś przespadł dziś całą noc, co nie zdarza się często :) Mecz super, choć do końca miałam cichą nadzieję, że wygrają.

Danutka, u nas też śpi w łóżeczku, ale głównie dlatego że on jest taki wiercipiętek że mu ciasno na naszym wielkim łożu :) i ja też się lepiej wysypiam jak śpimy bez niego.

Ela2016 ale infekcja pochwy? masz w postaci globulek dopochwowcych? bo ja takie miałam, ale inna nazwa, miały działanie miejscowe bez wchłaniania się.

U nas dziś też ryba hehe. Ale postrąg pieczony. Z ryżem i młodą kiszoną kapustą. Mniam.

Tak infekcja grzybicza[emoji20] mam 3 globulki dopochwowe

Dzień dobry
Czoperka ja byłam na forum mamazone i na szczęście w odpowiednim momencie przeniosłyśmy się na FB, bo z dnia na dzień całe forum zniknęło. Codziennie jesteśmy z dziewczynami w kontakcie.
Kolorowa współczuję. Nie przekonasz mamy, żeby została? A może to kolejny powód, aby pomyśleć o powrocie?
Dziewczyny Wy piszecie o brzuszkach, a ja mam 3kg na minusie, zero brzucha i dopinam się we wszystko. W miejscu brzucha jest wgłębienie

Dzień dobry
Czoperka ja byłam na forum mamazone i na szczęście w odpowiednim momencie przeniosłyśmy się na FB, bo z dnia na dzień całe forum zniknęło. Codziennie jesteśmy z dziewczynami w kontakcie.
Kolorowa współczuję. Nie przekonasz mamy, żeby została? A może to kolejny powód, aby pomyśleć o powrocie?
Dziewczyny Wy piszecie o brzuszkach, a ja mam 3kg na minusie, zero brzucha i dopinam się we wszystko. W miejscu brzucha jest wgłębienie

U mnie tylko cos wieczorem się pojawia a tak to płaściutki .. Mam 6 kg na minusie dlatego pewnie

Dzień dobry na szbko, gratuluje udanych wizyt I zazdroszcze apetytow.
U mnie wciaz 3 kilo na minusie a jesc moge glownie takie kaszki dla dzieci bobovita. :(
Z utesknieniem czekam na powrot apetytu.

@kolorowaMama wspolczuje złego samopoczucia I wyjaxdu mamy.
U mnie za to na odwrot, przyjezdzam do polski I jestem chora, tutejszy klimat mi sluzy. Mam nadzieje ze wkrotce poczujesz sie lepiej.

My tez jesteśmy sami a rodzina i znajomi daleko, wiec jak urodzę to nawet na 5 minut nie mam nikogo kto by wpadł do pomocy:( ale dam radę, KolorowaMama tez da, a moze powrót mamy nakłoni ją do powrotu ;)
Piękne macie dzieciaczki, jakie fajne zdjecia, buziaczki śliczne.
Brzusio dobrze ze wychodzisz a jak sie czujesz? Napięcie minęło?
Marlena nie przejmuj sie pewnie ci sie wydaje ze maz sie oddała a tak naprawde schodzi ci z drogi jak jestes zła. Nic sie nie przejmuj masz prawo miec humorku. Wytłumacz mu to, zrob dobra kolację i mężowi przejdzie cokolwiek go tam uwiera:)
Miłego dnia. Ja znów bez sił wiec leżakuje :)

reklama

Ja mam dwójkę. Dwie córki 5 i 4 lata mają.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry