Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie mam pojeciaa ja właśnie zobaczyłam że w poprzedniej ciąży ale w późniejszym etapie chyba miałam 75 i nic nie przyjmowałam;/
Może masz rację, ja chodziłam w pierwszej ciąży dolekarza,który bardziej na cyferki patrzył nasprawy kosmetyczne,a to sucha skóraa to to , ciśnienie też często miałam za wysokie i nic nie zrobił, ogółem lekarz do rany przyłóż, przytuli, pocieszy, martwi się z Tobą,ale chyba nie tego potrzebowałam, skończyłam z nagłą cesarką w 33 tyg. z powodu bezwodzia , może teraz za miłego lekarza nie mam, ale tyle co ja już wiem odziecku i o ciąży przez te 3 m-ce, to tego nie wiedziałam przez calą poprzednią ciąże ;pTo nie mam pojecia![]()
Ja też jestem z MokotowaTo super, ze mieszkasz w lesie, tylko pozazdroscic. My mieszkamy tez w Warszawie w trzypokojowym mieszkaniu na mokotowie dolnym. Moi chlopcy maja jeden pokoj, ale chcieliby miec juz osobne, bo od wrzesnia ida do gimnazjum. Szukamy od kilku miesiecy jakiegos fajnego mieszkania, ale tez bijemy sie z tym czy duzo wiekszy segment pod Warszawa czy mniejsze czteropokojowe mieszkanie w Warszawie, zeby chlopcy nie mieli problemu z dojazdem do szkoly. Ja teraz wreszcie wrocilam do wagi sprzed ciazy, bo przez mdlosci niewiele jadlam i schudlam. Czy Wy tez tak mialyscie, ze po dluzszym lezeniu czujecie sie takie oslabione? Jak wstaje to mam mroczki przed oczami i zawroty glowy... Alez to lezenie wyciaga...
Nie martw się, kazda z nas toJa zawsze marzyłam o bliźniakach, ale szczerze mówiąc jestem przerażona, że w ogóle zostanę mamą. Mam obawy, że sobie z jednym bąblem nie poradzę, a co dopiero gdybym miała zajmować się parką. Nigdy nie opiekowałam się takim maleństwem.
Mieszkamy w Wesołej, mąż dojeżdża na Woronicza do pracy, zajmuje mu to jakieś 20 min. Segmenty są tu w całkiem dobrych cenach a wszystko w otulinie mazowieckiego parku krajobrazowego.To super, ze mieszkasz w lesie, tylko pozazdroscic. My mieszkamy tez w Warszawie w trzypokojowym mieszkaniu na mokotowie dolnym. Moi chlopcy maja jeden pokoj, ale chcieliby miec juz osobne, bo od wrzesnia ida do gimnazjum. Szukamy od kilku miesiecy jakiegos fajnego mieszkania, ale tez bijemy sie z tym czy duzo wiekszy segment pod Warszawa czy mniejsze czteropokojowe mieszkanie w Warszawie, zeby chlopcy nie mieli problemu z dojazdem do szkoly. Ja teraz wreszcie wrocilam do wagi sprzed ciazy, bo przez mdlosci niewiele jadlam i schudlam. Czy Wy tez tak mialyscie, ze po dluzszym lezeniu czujecie sie takie oslabione? Jak wstaje to mam mroczki przed oczami i zawroty glowy... Alez to lezenie wyciaga...

Moj dojezdza do Piaseczna do pracy, a moj jeden syn bedzie chodzil tutaj na Stegnach do gimnazjum integracyjnego, wiec obawiam sie, zeby nie spedzil za duzo czasu na dojazdach, a jak sie urodzimy malenstwo, to nie wiem czy dam rade ich wozic, raczej watpie... To gimnazjum i tak jest dwuzmianowe, wiec w zimie to bedzie wracal i tak pozno do domu... Ech, ciezkie to wszystko, jak czlowiek probuje pogodzic wszystko ze sobaNie martw się, kazda z nas to
Mieszkamy w Wesołej, mąż dojeżdża na Woronicza do pracy, zajmuje mu to jakieś 20 min. Segmenty są tu w całkiem dobrych cenach a wszystko w otulinie mazowieckiego parku krajobrazowego.