kolorowaMama
Fanka BB :)
Ja mieszkam w Uk wiec nie wiem co na czasie w pl ale tutaj polecili mi takie cudo 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam w poprzedniej ciazy, przez pierwszy trymestr schudlam I jak wzdeciaminely to w drugim trymestrze bylam szczuplejszaniz przed ciaza i też sie we wszystko miescilam. Teraz mam miesnie brzucha w takim stanie ze mi nic nie trzymaja (min zasluga operacji w ktorej mnie na pół przekroili)wiec czuje co mi sie w brzuchu dzieje.Cześć dziewczyny. Ja dopiero wstałam ale sny miałam znów koszmarne całą noc. We wtorek mam wizytę i już sie tak strasznie doczekać nie moge bo kurka bardzo dobrze sie czuje, nie mam żadnych objawów prócz częstego sikania, piersi mnie juz nie bola, brzuch mały nic go nie czuje żadnego bólu kłucia nic. Chciałabym juz sprawdzić czy wszystko ok bo umieram ze strachu a tu jeszcze trzy dni. Skończył mi sie duphaston i nie mam go skad wziąsc na dodatek dzisiaj. W ubrania mieszczę sie spowrotem wszystkie normalnie. Minimalnie spodnie mnie cisną na brzuchu jak siedze ale do ciążowych to długa droga. Ja nie wiem jakim cudem wy cos czujecie w tych brzuchach bo u mnie to nic tam sie nie rusza, a zeby wiedzieć gdzie mi sie zaczyna i kończy macica to juz jakiś Meksykja nie mam pojęcia. Mam ogromna nadzieje ze wszystko jest dobrze - musi byc! Ale chce juz wtorek i sie upewnić! Dołuje mnie to.
Czytając to wcinam nektarynkęKolorowa Mama
Jest kwas fokiowy cynk witaminki i omega. Wiec sadze ze dobre
Ja korzystam z pogody -. Dwie pralki wyprane i wystawione do wysuszenia. Mlode siedzi cichutko bo ma Lego od dziadka i sie bawi.
Wiecie co mi potwornie smakuje w ciazy?
Nektarynki i... szpinak. Moge jesc na surowo albo blendowac na koktaile z truskawkami i bananem.
A dzis mam przekoszmarna ochote na czeresnie.
Jako dzieciak u babci potrafilam kilka godzin siedziec na galezi i wcinac czeresnie.
We wtorek mam wizyte u ginekologa (na ogol mam co 2 tyg) ale jakos sie nie stresuje juz tak jak w pierwszej ciazy. Szkoda, ze nie mieszkamy blizej siebie mozna by sie spotkac i poplotkowac i pomarudzic![]()