reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej,

A ja w kolejce do lekarza próbuję Was nadrobić.

Oliwka, dobrze, że tylko strachu najwięcej było i jest ok.

Kika, obecność m dała mi własnie komfort, że ktoś mnie pilnuje. Tymbardziej, że w czasie porodu wchodzi się w lekki trans i już wszystko jedno. Miałam wrażenie, ze tlen szedł do maluszka a nie mojego mózgu. I niby proste rzeczy były trudne (było mi zimno pod prysznicem a nie wpadałam na pomysł, żeby mi ręcznik na ramiona wrzucić, banał, nie?).

Ja tam nie mam serca i cierpliwości do szukania w koszach na wyprzedażach a co dopiero w ciuchlandach. Ale też słyszałam, że fajne rzeczy można znaleźć.

Dziewczyny jestem po badaniu!! Uff :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) Fałd karkowy prawidłowy, przegroda nosowa prawidłowa, serduszko pięknie bije, 2 rączki, 2 nóżki :) Cudo!
Cały czas dzidzia miała przy główce rączki :) Wspaniałe uczucie :) Następna wizyta za 4 tygodnie.
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki :*

I fotka :)
1468250202-adxggz.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry