w takim razie pooprosiłabym jakąś dobrą Duszę o dodanie mnie- kolorowa jako Blondi? no ja to muszę zobaczyć!Ankamaz jest pokaz na zamkniętym [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w takim razie pooprosiłabym jakąś dobrą Duszę o dodanie mnie- kolorowa jako Blondi? no ja to muszę zobaczyć!Ankamaz jest pokaz na zamkniętym [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
http://www.klinikap.pl/1.htmDziewczyny, ktore mieszkaja w Warszawie. Moze znalazly bysmy jakas fajna szkole rodzenia i poszlybysmy do niej razem? Co Wy na to? Byloby nam razniej i mialy bysmy okazje sie poznac... @olivka85 ja tez mysle o porodzie w Szpitalu Orłowskiego... Moze tam jest jakas niedroga Szkola rodzenia...
Pomału mozesz wracac do zycia, tylko nie rob wszystkiego na raz. Skoro masz takie duze dzieci niech troche pomogaJak myslicie, u mnie dzisiaj 4 dzien po amniopunkcji... Myslicie, ze moge juz zrezygnowac z nudnego lezenia i wziac sie za cos pozytecznego? Wczoraj wieczorem wrocily mi dzieciaki i mam sporo prania i obowiazkow, ktore sie nazbieraly przez ostatnie dni... Te 3 tygodnie czekania na te wyniki mnie dobijaja... Nie wiem jak to przezyje...ech
Ja sie nie chwale, wkurza mnie jak niektorzy umieszczaja pierdyliard zdjec swoich dzieci nie dbajac o ich prywatnosc. Ten kto mial wiedziec juz wie.Dziewczyny a powiedzcie mi... chwalilyscie sie juz znajomym i wogole otoczeniu? Jakies posty na fb? Zdjecia z usg? Mnie tak korci zeby caly swiat cieszyl sie ze mna ale nie wiem czy nie za wczesnie.... od dzis 14 tydzien
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyluzuj. My jak idziemy na grzyby zawsze mamy dlugie spodnie skarpetki i kryte buty. Popsikac sie trzeba jakims offem czy innym dziadostwem i mozna isc. Bylismy tydzien temu synkowi przypaletal sie jeden kleszcz na udzie od wewnetrzej strony mial moze pol milimetra. Zawsze jak wracamy z lasu obowiazkowy prysznic i przeglad kazdego zakamarka. Nie ukrywam, ze maz cieszy sie jak nie wiem, gdy go ogladam, a jak on ma mnie to juz calkiem glupiejeJa nie chwałę się z uwagi na przejścia. Pierwsza poroniona ciąża podcięła mi skrzydełka i tak teraz byłam bardzo ostrożna. Od początku wiedziała moja najbliższa rodzinka, bo nawet gdybym teraz poroniła, chciałabym żeby siostra i rodzice ze mną w tych trudnych chwilach byli. No i oczywiście psiapsióła [emoji4] z cała reszta czekałam.. Jak skończyłam 3 miesiąc powiedziałam koleżankom w pracy. Całej reszcie dalej nie mówię, wychodzi przy spotkaniu, bo brzuszek już widoczny [emoji4] niektórzy lubią przekazywać takie dobre informacje, bo sprawia im to radość i tak powinno być. Każdy powinien robić, jak ma ochotę, to czy powiemy komuś czy nie, nie ma wpływu na przebieg naszej ciąży [emoji3]
Kiki to super przyjemne dostać juz coś dla bobaska. Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy i wiem, ze kolekcjonowanie wszystkiego bedzie niesamowitą frajdą.
Witaj Ineska, na kiedy termin? Chłopczyk/dziewczynka? [emoji4]
Narobiliście mi smaka na grzyby na maxa..! Nawet nie wiedziałam, ze juz są. A gdyby tak porządnie się ubrać do lasu, legginsy w skarpety itepe to może nie ma co bać się kleszczy? Teraz i ja będę miała obawy [emoji4]
Jestem, ale sie nie udzielam.Idealka ja wedlug usg mam termin na 04 ,a 18 tydzień zaczyna mi się w srode. Już sama nie wiem jak te terminy sa liczone. Według @ ginekolog wyliczył mi na 04.01 ale ten na prenatalnych według @ na 31.12
Dziewczyny jesteście może w grupie styczniowych mam na fb? Bo ja jestem.