Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiki, codziennie mam postanowienie iść spać przed 23, ale ten czas kiedy dziecko śpi jest taki wspaniałyże chodzę spać przed północą...
... A wlasnie, czytalam gdzies ostatnio, ze w ciazy nie mozna robic wosku... Zastanawiam sie dlaczego, bo irytuje mnie golenie co drugi dzien nog
U mnie tez tak było w pierwszej ciąży, na ani jednym usg nie był, ile ja przeplakalam.. On tego nie czuł, nie widział, ale jak się urodził to świata poza synem nie widzi i teraz przy drugiej ciąży sam domaga się żeby iść na usg, wita się x brzuszkiem, w ogóle inaczej
Musimy pózniej zliczyć, jak juz wszystkie będziemy znały płci, ile chłopców a ile dziewczynek! Kto jeszcze nie zna płci?
Jak się dziś obudziłam to leżałam właśnie na brzuchuJa mam fisia na punkcie tego żeby nie leżec na brzuchu ale czasem mi ciezko sie inaczej położyc.
Uwielbiam spac na plecach, ale w zaawansowanej ciąży pamiętam że ciężko się oddycha. Ja ktg nie mogłam wytrzymać na plecach, slabo mi się robilo. Z prawym bokiem nie kojarze abym miała jakies dolegliwości.Trzeba uważać ale podobno bardziej niebezpieczne jest spanie na plecach i na prawym boku.
Ja mam wygode moja starsza córka chodzi do technikum fryzjerskiegoA ja od wczoraj próbowałam sie do dzwonić do polecanej fryzjerki a Ona nie przyjmuj nowych klijentow, a jak jakas inna chciałam to jakas chyba początkująca bo dziwna, powiedziała, ze nie unie zrobic balejażu![]()
![]()
![]()
![]()
I znów musze szukać juz nie wiem gdzie isc
Jak miałam fajna to wyjechała
ja przeważnie spie już o 20.00. Nie wiem jak się przestawie kiedy będzie malecDzien dobry! Ale Wy długo siedzicie po nocachja o 22 juz śpię ale przynajmniej rano mam co czytać![]()
![]()
Nie poprostu mój maz duzo pracuje i zeby sobie pożyć trochę to siedzi po nocach bo wtedy ma czas dopieroHappyBabyMama
O matko czy Twój Maz gra w cos, ze tak długo siedzi???
Choc sie zahartuje jak dziecko sie urodzi bedzie mógł z nim siedzieć cała noc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
łoooooooo to ja na odwróton jest nigdy nie zmęczony i wogole nie jest śpiochem. Kiedys trzy dni nie spał i wrócił i poszedł do pracy prosto![]()