HappyBabyMama
Fanka BB :)
ja planuje od razu drugie dziecko ale zobaczymy jak będzie. Chcialaym się starac o drugie jak pierwsze bedzie mialo nie caly roko mamuniu, to sie tesciowie spisali !to co? która chetna na kolejne po styczniowym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja planuje od razu drugie dziecko ale zobaczymy jak będzie. Chcialaym się starac o drugie jak pierwsze bedzie mialo nie caly roko mamuniu, to sie tesciowie spisali !to co? która chetna na kolejne po styczniowym?
ja planuje od razu drugie dziecko ale zobaczymy jak będzie. Chcialaym się starac o drugie jak pierwsze bedzie mialo nie caly rok
My dzisiaj z m podglądaliśmy córcię. Wszystko dobrze. Szyjka długa, blizna ok, dziecko wielkościowo adekwatne do wieku ciąży. Niestety więcej wymiarów nie widziałam bo akurat w tym gabinecie nie ma dużego ekranu tv przy usg. Ale narządy żeńskie już widać ;-) Łożysko na przedniej ścianie. Podobno za tydzień mogę poczuć ruchy, choć łożysko wytłumia. No i jak do tej pory tak słabo się czuję to może być tak już do końca ciąży. Magii 2 trym (czyli energii itd) u mnie brak....
o matko, ale jazdaNo i jeszcz ciekawostka. Moja teściowa urodziła dwoje dzieci w ciągu 1 roku. Starszy brat mojego M urodził się 15 stycznia, a mój mąż 20 grudnia tego samego roku. Razem poszli do podstawówki, byli traktowani jak naturalizowane bliźniaki![]()