Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz ostatnio nic nie widzialam, jeszcze mialam takie male lustereczko, masakra, az cud, ze sie nie zarznelamNo i nadszedł czas,kiedy zaczęłam się golić na ślepo... Nic nie widzę [emoji23]
Oj expres to moje marzenie, taki co sam mieli i od razu leci spienione mleko, obiecalam sobie, ze jak juz zamieszkamy sami to sobie kupie. Takie jak mi sie podobaly ok 2tys.Czy sa tu kawoszki??
Zbił nam sie dzbanek
Nie było w sklepie trzeba było zamówić i tak zaczęłam myslec ze moze zainwestować w lepszy ekspres do kawy taki co mieli itd
My z mężem uwielbiany kawe przed ciąza to dwie dziennie piłam
I sama nie wiem czy warto??
Bo ten ekspres taki miałam co rano wstawałam kawa była
Ja z leniwych, teraz mam mukke i w niej robie
I cy taki lepszy ekspres ma taka funkcje ze jak nastawie rano zrobi mi kawe???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak z synem szlam na pobieranie krwi tez kazali mi go napoic, zeby szybko leciala krew i gladko poszlo, sama tez pije przed pobieraniem. A co do jedzenia przed jakos nigdy az tak nie przywiazywalam do tego wagi, ale ja pozniej niz 21 nie jem.Dzien dobry,
Ja juz po badaniach, nawet nie zemdlałamDowiedziałam sie natomiast ze powinnam przed badaniem wypić kilka kubeczków wody. No pierwsze slysze bo ja sie starałam zawsze absolutnie nic nie pic a tu prosze człowiek sie całe życie uczy. Tak wiec powinno sie nie jesCE nic 10-12 h przed a przed samym badaniem kilka minut wczesniej wypić wodę. Pewnie to krew rozrzedza, albo cos.
Co u was moje drogie?
Maryqska to moze ten maz nie jest taki straszny![]()