ja o dziwo musze powiedziec ze doswiadczam chyb aplusow druiego trymestru caly czas bo mimo ze pracuje na full time, to mam jakies takie pozytywne nastawienie, sporo energii I hej do przodu ; )
pewnie ze czasami przejdzie mi przez glowe ze fajnie byloby poleniuchowac w domu ale zaraz potem przychodzi satysfakcja ze udalo mi sie cos w pracy I jest ok : )
mam o tyle latwiej ze maz bardzo pomaga teraz w domu I przy synku, ja przez to ze jestem ciezarna pracujaca mam taryfe ulgowa ; )
jutro do pracy tylko na chwile I zaczynamy weekend, jedziemy gdzies na wycieczke, juz sie nie moge doczekac : )
@MiMeMi a Ty do kiedy zamierzasz pracowac?
@Danutka24 na pewno nie pomaga Twojemu synkowi to ze wie ze jestes w domu a on musi zostac w przedszkolu. gdyby wiedzial ze rodzice ida do pracy I nie ma wyjscia, moze latwiej byloby mu sie z tym pogodzic. ale na pewno za ty czy dwa sie przyzwyczai do nowego rytmu.
@kolorowaMama wspolczuje bolu zeba.. oby Cie przyjeli jak najszybciej
@ankamaz tych regularnych ruchow to pewnie mozesz jeszcze nie czuc przez jakis czas, ale jak ma Cie to uspokoic to moze lepiej podejsc na jakas szybka wizyte I spr czy wszystko ok?