• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Danutka mysle ze po 35r.ż ale moge sie mylic, chyba ze tez masz jakies wskazania ...
Mi sie nalezy, ale stwierdzilam z lekarka ze przyjde do niej prywatnie (ona jest specjalistka w tych badania prenatalnych i polowkowych) a moglabym na NFZ ale wiem ze prywatnie poswieci wiecej mi uwagi;)
Poza tym cenowo roznic sie bedzie od wizyty 50zl wiec zaden majatek.

Truskaweczka gratuluje[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Czesc, ja po pracy. Dostałam od szefa opr bo na chwile polozylam glowe na ramionach na biurku I wygladalam jakbym spala.
Poryczalam sie normalnie bo nie wiem co robić, dopada mnie slabosc I sennosc w pracy i zaproponowali mi skrocenie godzin ale to oznaczaloby duzo mniejsza kase. dopuki nie skompletuje wyprawki nie ma nawet o tym mowy.
Jeszcze teraz kupimy mam nadzieje drugi wiekszy samochod bo we fiaciku był problem zmiescic dwie podreczne walizki w sobote.
Gratuluje super wynikow badan I udanych wizytek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry