Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie!
Upały są u nas okropne, wykończą mnie chyba. Dawno się nie odzywałam, dlatego przede wszystkim gratuluję każdej wizyty
U mnie wszystko super, czuję się naprawdę rewelacyjnie, tak ciążę mogę przechodzić za każdym razem, oby kolejne były takie łaskawePodczytuję was na bieżąco, ale już sama nie wiem co i komu miałam odpisać. Był temat adapterów do pasów, również mam z BeSafe (nie pamiętam kto miał
), jestem baaardzo zadowolona z niego, kupiłam w hurtowni niemowlęcej za 180 zł. Jest i pod pas i pod isofix. Smoczek mam zamiar kupić, ale czy będę używać, nie wiem, prawdopodobnie tak. W ubrankach raczej różowy mi nie przeszkadza, jednak też nie chcę całej wyprawki w różu. Staram się, szczególnie teraz, najmniejsze rozmiary, kupować jak najwięcej w neutralnych kolorach, aby później następne dzieciaczki skorzystały. Co do ubranek - w Lidlu od poniedziałku ubranka!
Dziewczyny, u mnie już połowa! 20 tygodni skończonych, według aplikacji dziś jest 140 dzień ciąży, do porodu zostało 140 dni! Kiedy to zleciało?! Przecież przed chwilą test robiłam..![]()
Kurde nie widziałam tego o lidluSuper, ze jeszcze ktos znosi ciążę tak samo fajnie jak ja![]()
![]()
Pocieszam Cię, ze u mnie pierwsza była taka bezobjawowa i teraz druga jest identyczna wiec to dobrze rokuje na przyszłość u Ciebie
Wczoraj nawet zaryzykowałam taniec z aerobikiem pzrez 40minut i też na mnie to wrażenia nie zrobiło, chociaż wycisk był niezly
O Lidlu juz też pisałam - ale bez odzewu tu na grupie - choć będą o wiele ładniejsze rzeczy niz jak ostatnio dziewczyny link wrzucały. Chyba pójdę i dzidzię zaopatrzę nie znając jeszcze płci, a jak wyjdzie że nie dziewczynka, to komuś sprezentuję![]()
Mi też [emoji20]Dziewczyny! Pękają mi naczynka na udach i pojawiają sie takie nieestetyczne żyłki. Macie na to jakies sposoby ??!!![]()

.Ja jestem u rodziców tu lidla nie maSuper, ze jeszcze ktos znosi ciążę tak samo fajnie jak ja![]()
![]()
Pocieszam Cię, ze u mnie pierwsza była taka bezobjawowa i teraz druga jest identyczna wiec to dobrze rokuje na przyszłość u Ciebie
Wczoraj nawet zaryzykowałam taniec z aerobikiem pzrez 40minut i też na mnie to wrażenia nie zrobiło, chociaż wycisk był niezly
O Lidlu juz też pisałam - ale bez odzewu tu na grupie - choć będą o wiele ładniejsze rzeczy niz jak ostatnio dziewczyny link wrzucały. Chyba pójdę i dzidzię zaopatrzę nie znając jeszcze płci, a jak wyjdzie że nie dziewczynka, to komuś sprezentuję![]()