Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też będziemy malować pokój, farby już czekają. Idziemy w błękitny, syn na pewno się nie obrazi, a córce zapewnimy dziewczęce dodatkiJeżeli chodzi o wózek, to chyba się na Anex Sport zdecydujemy, przeglądnęłam już chyba wszystkie możliwe i zdecydowanie ten przypadł mi najbardziej do gustu. Wyprawkę w formie ubranek etc bede robic jak już dowiemy się jaka płeć. Teraz jesteśmy na etapie budowy wiec dochodzi nam jeszcze urządzenie pokoiku, ale raczej kolory beda unisex
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi się podoba Adamex Vicco biało szary z błekitnym paskiem wyglądowo, ale raczej się nie zdecyduję bo waga mnie trochę przeraża, chciałabym coś ważącego mniej niż 10 kg
Ten Anex Sport też ładny![]()
Mi się podoba Adamex Vicco biało szary z błekitnym paskiem wyglądowo, ale raczej się nie zdecyduję bo waga mnie trochę przeraża, chciałabym coś ważącego mniej niż 10 kg
Ten Anex Sport też ładny![]()
spojrzałamBugaboo waży 9 kg, w opcji z gondola i w opcji że spacerówka. Można kupić używane w naprawdę dobrej cenie a uważam, że warto
Opinii jeszcze nie czytałam, zacznę się bardziej intereować w drugim trymestrze, narazie tak z ciekawości patrzyłamNa Instagramie dziewczyna sprzedaje Adamex Barletta Eco Skóra za 1000 zł, 2w1, ale czytałam że firma średnia, ma bardzo duzo negatywnych opinii. Tak samo jak Bebetto który wizualnie mi sie spodobał.
Anex wazy 13 kg, nie jest to mało ale jakos przesadnie duzo tez nie
Ja pokoik pomaluje na biało szaro, a dodatki beda w zależności od płci. Na pewno bedzie mięta jak bedzie chłopczyk, a jak dziewczynka to pastelowy róż też sie pojawi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
spojrzałamwyglądowo na zdjęciu to mi się tak sobie podoba, musiałabym zobaczyć na żywo.
Opinii jeszcze nie czytałam, zacznę się bardziej intereować w drugim trymestrze, narazie tak z ciekawości patrzyłam![]()