Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ja wiem czy wymeczona ;-) też mi się tak marzy wstępnie planujemy na przyszłe wakacjeJa zawsze marzyłam żeby kupić porządny namiot i na wakacje jechać właśnie gdzieś na pole namiotowe. Niestety nie było chętnych wśród znajomych. Może kiedyś jak już dochowam się większych dzieci. Chociaż pewnie wtedy będę wymęczona i wygodna

Ja myślę o tym. Ale po 20tc jak jużHej dziewczyny
Powodzenia wizytujacym dzis!
Zapisujecie sie do szkoly rodzenia? albo te ktore juz kiedys byly w ciazy i do takiej uczeszczaly, co o tym sądzicie? Czy cos placilyscie i ile jak juz?
Ja chodziłam i polecam gorąco. Bardzo przydatne informacje, do porodu szłam bez stresu, bo miałam rodzić sn. Do tego wiedziałam że nie będę miała pomocy na początku a w szkole rodzenia mówili też jak zajmować się maluszkiem.Hej dziewczyny
Zapisujecie sie do szkoly rodzenia? albo te ktore juz kiedys byly w ciazy i do takiej uczeszczaly, co o tym sądzicie? Czy cos placilyscie i ile jak juz?
Nie chodziłam i teraz tym bardziej sosbie darujeHej dziewczyny
Mój też takich problemów nie widzi, jedziemy nad morze z piątku na sobotę. W piątek wiki wraca z kolonii i jedziemy. On wogole bez rycia do tego podchodzi, więc ja też narazie olalam i jutro będę się męczyć, przecież tam cywilizacja i 21 wiek też dotarły i sklepy są, jak czegoś nie wezmę to kupię...Mąż namawiał mnie żeby z pt na sob jechać pod namiot na ryby, ale teraz często chodzę do łazienki, a poza tym w niedzielę w nocy jedziemy nad morze i muszę spakować nas. I w sob rano ma przyjśc fachowiec który powie ile czego kupić na wykończenie schodów. Chłop oczywiście problemu ze spakowaniem nie widzi.