To mąż zadowolony [emoji16]Ja ogólnie sypiam nago już od lat. Nie lubię piżam![]()
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mąż zadowolony [emoji16]Ja ogólnie sypiam nago już od lat. Nie lubię piżam![]()
Hehe ja totalnie na odwrót. Muszę być ubrana i na dodatek przykryta, choćby nie wiem jak było gorąco.Ja ogólnie sypiam nago już od lat. Nie lubię piżam![]()
Ubranie nie koniecznie ale przykryta musiałam być zawsze po same uszy, czy to lato czy zima. Teraz M że mnie się śmieje bo o dziwo on śpi przykryty jak nigdy a ja w nocy poodkrywana, jak ta ciąża działa na ludziHehe ja totalnie na odwrót. Muszę być ubrana i na dodatek przykryta, choćby nie wiem jak było gorąco.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja też po porodzie bo bez wkładek laktacyjnych się nie dałoAnnieQ u mnie to samo z pogoda. Jesien a nie lato :-(
Ja mam okolo 0,5 kg na plusid ale za to mam troche nadprogramowych kilogramow i moze dzieki temu duzo mi nie dochodzi.
Piersi urosly o jeden rozmiar i wydaja mi sie wielkie. Ale prawdziwy rozmiar to one beda mialy dopiero jak sie mlekiem wypelnia. Z cora jak mi nabrzmialy od mleka to wyszly mi po 3 rozstepy od spodu. I to byly moje jedyne rozstepy w sumie nawet nie w ciazy tylko po ;-)
W staniku nie spie. Dopiero po porodzie spalam w takim miekkim do karmienia.
Dużo mniej tak delikatnie a wcześniej dotknąć się nie dałoA bola Was piersi dalej?kurcze moje jaby ustapily,wczesniej bolaly ,teraz nie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom