kass.es
Fanka BB :)
@kass.es czyli wcale nie jest tak źle, może się stęskniła po Twoim ostatnim zwolnieniu ^^
Tak, właśnie już w poniedziałek pisałam że bardzo serdecznie mnie przyjęła po zwolnieniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@kass.es czyli wcale nie jest tak źle, może się stęskniła po Twoim ostatnim zwolnieniu ^^
Kwas czy nie kwas... dziecko powinno być najważniejsze [emoji6] zwłaszcza, że boli Cię brzuch... a Twoja szefowa powinna zrozumieć.Tak, właśnie już w poniedziałek pisałam że bardzo serdecznie mnie przyjęła po zwolnieniuDlatego tak bardzo nie chce aby miedzy nami był jakiś kwas.
Kwas czy nie kwas... dziecko powinno być najważniejsze [emoji6] zwłaszcza, że boli Cię brzuch... a Twoja szefowa powinna zrozumieć.
Ale zrobisz co uważasz...
Na pewno będzie dobrze, ja niby jestem na L4 a tez mnie potrafi kłuć, ciągnąć, gnieść. Nie leże 24 h na dobeDziecko jest najważniejsze. Ale też nie chce panikować na byle ucisk czy zakłucie bo wiem, że czy sie leży, chodzi one beda się pojawiać. Dzisiaj mam luz w pracy, bo wie, że wczoraj się przeforsowałam, wiec odpoczywam choć ja jestem z tych co na miejscu nie potrafią usiedzieć. Za tydzien w czwartek wizyta u lekarza, zobaczymy co on mi sam powie
Mnie też gniecie, kłuje itp, ostatnie 2 dni daly mi w kość, najbardziej to po bokach daje, koło pachwin. Ale mam tak praktycznie od początku, na wizytach wszystko wychodzi ok, więc profilaktycznie biorę dodatkowo magnez, Pani doktor pozwoliła.Na pewno będzie dobrze, ja niby jestem na L4 a tez mnie potrafi kłuć, ciągnąć, gnieść. Nie leże 24 h na dobe![]()
To prawda ale ja mam na myśli nawet podnoszenie rak do góry... sama pisałaś, że od tego boli Cię brzuch..Dziecko jest najważniejsze. Ale też nie chce panikować na byle ucisk czy zakłucie bo wiem, że czy sie leży, chodzi one beda się pojawiać. Dzisiaj mam luz w pracy, bo wie, że wczoraj się przeforsowałam, wiec odpoczywam choć ja jestem z tych co na miejscu nie potrafią usiedzieć. Za tydzien w czwartek wizyta u lekarza, zobaczymy co on mi sam powie![]()
Jeszcze jak nie byłam w ciąży, chyba z 3 lata temu właśnie o tym czytałam i do teraz mam w pamięci, czasem się człowiek zapomnij, aczkolwiek staram się pamiętać o tymTo prawda ale ja mam na myśli nawet podnoszenie rak do góry... sama pisałaś, że od tego boli Cię brzuch..
To przeczytałam w Internecie![]()
![]()