Małgosia87
Fanka BB :)
Nie twardnieje. Wydawało mi się że jest twardy ale lekarz sprawdzał i mówił że brzuch jest taki jak ma być w ciąży.Może faktycznie lepiej się trochę pooszczedzac.A brzuch Ci twardnieje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie twardnieje. Wydawało mi się że jest twardy ale lekarz sprawdzał i mówił że brzuch jest taki jak ma być w ciąży.Może faktycznie lepiej się trochę pooszczedzac.A brzuch Ci twardnieje?
Ja biorę MagneB6 3 razy dziennieBiorę właśnie bio-magnez bo wystarczy 1 tabletka dziennie, kiedyś miałam magnez i musiałam brać chyba 5 dziennie, ale na mój żołądek to nie było dobre![]()
Tylko z tymi twardnieniami to nie chodzi o to, że on jest twardy cały czas.Nie twardnieje. Wydawało mi się że jest twardy ale lekarz sprawdzał i mówił że brzuch jest taki jak ma być w ciąży.
Wydaje mi się że nie twardnieje. Pobolewa jedynie. Ale to chyba więzadła się rozciągają. Biorę luteine dwa razy dziennie i profilaktycznie magnez i nospe forte. Muszę jakoś wytrzymać do następnej wizyty 14.08. Chciałabym się położyć spać i obudzić w styczniu jak dzidzia będzie mogła już wyjść na świat...Tylko z tymi twardnieniami to nie chodzi o to, że on jest twardy cały czas.
Ja też w szpitalu i u lekarza miałam miękki... Ale co jakiś czas robił się twardy - tak max do minuty i wracał znów do swojej miekkosci [emoji3]
Jeden-trzy razy dziennie.
Chociaż ostatnio wszystko ok i nie czuje tych twardnien![]()
To byłoby fajne ! [emoji16] Też bym tak chciała [emoji16]Wydaje mi się że nie twardnieje. Pobolewa jedynie. Ale to chyba więzadła się rozciągają. Biorę luteine dwa razy dziennie i profilaktycznie magnez i nospe forte. Muszę jakoś wytrzymać do następnej wizyty 14.08. Chciałabym się położyć spać i obudzić w styczniu jak dzidzia będzie mogła już wyjść na świat...
No np. sobie leżę tak jak teraz przed tv [emoji3] A tu nagle mój brzuch przybiera dziwne kształty, robi się taki jajkowaty jakby ktoś chciał mi go wyrwac - tak się stawia... dotykam, a on dosłownie twardy jak kamień (dołączę wam zdjęcie bo raz udało mi się to uchwycic) po chwili puszcza i brzuch normalny "luzny "Lovi23 a jak ty czułaś te twardnienia?
Ooo właśnie dokładnie z takim krzywym obudziłam się w środę!No np. sobie leżę tak jak teraz przed tv [emoji3] A tu nagle mój brzuch przybiera dziwne kształty, robi się taki jajkowaty jakby ktoś chciał mi go wyrwac - tak się stawia... dotykam, a on dosłownie twardy jak kamień (dołączę wam zdjęcie bo raz udało mi się to uchwycic) po chwili puszcza i brzuch normalny "luzny "
![]()