Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie mam nic nawet łóżeczkaDzisiaj mam w planie dokupienie wszystkiego czego brakuje mi dla maluszka i (dla mnie). Zobaczymy czy się uda bo moja rodzinka już mi coś przebąkuje o innych planach. Widzę że wiele z Was ma już torby popakowane a ja w proszku.
Nie. Teraz dziecko ma juz podobno swoja tarczyce a my dbamy o siebie. Najgorsze co moglo sie zdarzyc to to ze lek gorzej sie dzis wchlonal - ale gdzies czytalam, ze wystarcz4 godziny przerwy po posilku.Ja też biorę euthyrox i akurat dzisiaj o 2.30 miałam ochotę na ciacho i zjadłam kawałek a 7.30 wziełam tabletkę może nie zaszkodziłam dziecku ten jeden raz![]()
Ja mam taki plan na jutro bo jedziemy odebrac wozek to przy okazji moge dokupic brakujace rzeczy.Dzisiaj mam w planie dokupienie wszystkiego czego brakuje mi dla maluszka i (dla mnie). Zobaczymy czy się uda bo moja rodzinka już mi coś przebąkuje o innych planach. Widzę że wiele z Was ma już torby popakowane a ja w proszku.
Dziecko daje poweraU nas wlasnie gruntowny.
Gdyby nie Mala to pewnie jeszcze dlugo by sie nic nie dzialo.
Taki plus tej naszej KinderNiespodziankize komfort mieszkania sie podniesie. Bo dla Malej musi byc bezpiecznie, zdrowo i czysciutko
ruszylo tatusia ❤.
Ciesze sie bo wczesniej nie moglam sie go doprosic i zawsze bylo cos innego do zrobienia. Dziecko dalo nam wiatr w zagle![]()