Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam 33 lata i wlaśnie ze względu na wiek sie obawiam. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 24 lat drugie w wieku 27 wiec nie robiłam takich badań. Teraz już sie boje o wszystko...A czy masz jakieś wskazania lub obawy związane np z wiekiem? Czy po prostu chcesz mieć pewność?
Ja mam 30 i nie wiem czy to juz "ten" wiek ze należy się obawiać ;-) boję się pappa bo może nieźle namieszać w głowie. Ale mam go w pakiecie medycznym wiec w sumie nawet nie musialabym płacićMam 33 lata i wlaśnie ze względu na wiek sie obawiam. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 24 lat drugie w wieku 27 wiec nie robiłam takich badań. Teraz już sie boje o wszystko...
Ja słyszałam i wielu przypadkach kiedy prenatalne było ok a dzieci rodziły sie z wadami. Wśród kręgu znajomych jest dziewczyna która nawet przed 30stka urodziła syna z zespołem downa. Wyszło to dopiero pod koniec ciąży..Ja mam 30 i nie wiem czy to juz "ten" wiek ze należy się obawiać ;-) boję się pappa bo może nieźle namieszać w głowie. Ale mam go w pakiecie medycznym wiec w sumie nawet nie musialabym płacić
Dziś w nocy miałam to samo. Jak mam pusty żołądek to zaraz wymiotuję. Leżałam w łóżku i było mi niedobrze, w końcu zwymiotowałam żółcią i o 12:00 w nocy jadłam kanapki z pasztetem, aby jakoś dotrwać do ranaTo jest niesamowite, wstaje w nocy siu siu i już spać dalej się nie da bo ssie w żołądku tak, ze, aż mdli wiec banan w środku nocy to nie zachcianka, a przymus przyznaje, ze w pierwszej ciąży tak nie miałam.
A jtory tydzień ci wychodziJa będę mieć dopiero jutro zakładana
A który tydzień ci wychodzi