A
aneczka1508
Gość
Podobno pierwszy trymestrFajnie się już macie, ja mam termin pod koniec stycznia. A do którego tygodnia jest największe zagrożenie? Może dlatego tak to mi się wszystko ciągnie powoli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno pierwszy trymestrFajnie się już macie, ja mam termin pod koniec stycznia. A do którego tygodnia jest największe zagrożenie? Może dlatego tak to mi się wszystko ciągnie powoli.
Ja też mam termin na 27 stycznia więc nie jesteś sama, i również chciałabym mieć już 1 trymestr za sobąFajnie się już macie, ja mam termin pod koniec stycznia. A do którego tygodnia jest największe zagrożenie? Może dlatego tak to mi się wszystko ciągnie powoli.
ważne ze to tylko krwiaczekNo to witam w gronie leżakujacych. Moje wczorajsze płamienie okazało sie krwiakiem. Dupek 2x dziennie i leżeć 2tyg do następnej wizyty. W poprzedniej ciąży miałam to samo to chyba taka moja uroda... :/
A ja dzis sie przestraszyłam. Poszłam z rana na zakupy. Po zrobieniu kilkunastu krokow zaczęło mnie strasznie kluc w podbrzuchu ? Macicy ? Z każdym krokiem było uklucie. Wróciłam do domu, bo nie wiem co to było ale ból był dość duży. Miała któraś kiedyś cos takiego ? ( czasem mam lekkie uklucia w ciągu dnia ale lekarz mówił ze to może byc powiekszajaca się macica ale te bóle dzis były spowodowane ruchem, bo jak teraz leze to jest wszystko ok).
we wtorekO kurcze :/ a kiedy masz wizytę?
Ja przedwczoraj zaczęłam płacić na jasno brązowo i się wystraszyłam i byłam wczoraj u gin i też mam krwiaka, nakaz leżenia. Dużego masz krwiaka ?No to witam w gronie leżakujacych. Moje wczorajsze płamienie okazało sie krwiakiem. Dupek 2x dziennie i leżeć 2tyg do następnej wizyty. W poprzedniej ciąży miałam to samo to chyba taka moja uroda... :/