• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny, czytam forum od początku ale strach nie pozwolił mi wcześniej napisać... Jestem mamą 13 miesięcznej dziewczynki i tydzień temu zobaczyłam dwie piękne kreski :) lekarza mam w poniedziałek także strach mały jest, to moja 3 ciąża pierwsza zakonczyla się poronieniem (nie rozwijała się od początku, a na przełomie 8-9 poronienie samoistne). Na chwilę obecną czuje się dobrze, ciążę z Julia również przeszłam super (pierwsze 3 msc jadłam tylko chleb z masłem i na cala ciążę odrzuciło mnie od mięsa ale to mogła być wina duphastonu) pracowałam do porodu 37+3

Serdecznie wszystkim gratuluję, mam nadzieje ze spędzimy razem najbliższe nudne miesiące ;) <3
Cześć Dagi89:)Gratuluję:)A na kiedy masz termin?:)

Cześć dziewczyny, czytam forum od początku ale strach nie pozwolił mi wcześniej napisać... Jestem mamą 13 miesięcznej dziewczynki i tydzień temu zobaczyłam dwie piękne kreski :) lekarza mam w poniedziałek także strach mały jest, to moja 3 ciąża pierwsza zakonczyla się poronieniem (nie rozwijała się od początku, a na przełomie 8-9 poronienie samoistne). Na chwilę obecną czuje się dobrze, ciążę z Julia również przeszłam super (pierwsze 3 msc jadłam tylko chleb z masłem i na cala ciążę odrzuciło mnie od mięsa ale to mogła być wina duphastonu) pracowałam do porodu 37+3

Serdecznie wszystkim gratuluję, mam nadzieje ze spędzimy razem najbliższe nudne miesiące ;) <3
Gratuluję i witaj :)
Ja to się boję ,że już wszystkiego zapomniałam hih. Dzieci już takie duże ,a teraz powtórka. Będzie u którejś z Was duża różnica wieku pomiędzy rodzeństwem?

reklama
Trochę mnie gardło zaczęło bolec :sad: co robić? Pije herbe z cytryna i miodem
@mohaaa mnie wczoraj też zaczęło gardło boleć i zrobiłam taki napar: wrzucasz kilka plastrów cytryny i tarkujesz nieco świerzego imbiru - zalewasz goracą wodą (ale nie wrzątkiem), przykrywasz to talerzykiem na 2 minuty i na koniec 2 łyżeczki miodu dodajesz. Mnie od razu po wypiciu gardło przestało boleć;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry