MartaSx
mama Oliwierka
Io tak bardzo mocno. Już nie wiem co z tym zrobićKobiety, bolą was plecy, tzn kręgosłup? Tak na środku, mniej więcej między łopatkami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Io tak bardzo mocno. Już nie wiem co z tym zrobićKobiety, bolą was plecy, tzn kręgosłup? Tak na środku, mniej więcej między łopatkami?
Io tak bardzo mocno. Już nie wiem co z tym zrobić
Mi poduszka do spania bardziej przeszkadza niż pomaga chybaNo właśnie ja też nie wiem. Nie chce zbyt dużo ćwiczyć, żeby nie przesadzić. Ale dziś naprawdę boli. Do Stycznia padniemy. Myślisz że poduszka do spania by pomogła?
Mi poduszka do spania bardziej przeszkadza niż pomaga chybajakoś źle z niej korzystam chyba... mój kręgosłup potrzebuje widocznie wypłaszczenia przez noc
trzeba sobie chyba znaleźć poprostu dobre ułożenie na tej poduszce i wtedy jest super
![]()
No właśnie ja też nie wiem. Nie chce zbyt dużo ćwiczyć, żeby nie przesadzić. Ale dziś naprawdę boli. Do Stycznia padniemy. Myślisz że poduszka do spania by pomogła?
W pierwszej ciąży też mnie bolal i miałam. Poduszkę i dupa. Nic nie pomogła. Mnie boli rano jak się budzę. W ciągu dnia nie. Ja mam duże cycki myślę że przez to. Chociaż w ciągu dnia noszę dwa staniki normalny i na to sportowy. A śpię w sportowym tylko. Ale ten ból mnie już denerwujeNo właśnie ja też nie wiem. Nie chce zbyt dużo ćwiczyć, żeby nie przesadzić. Ale dziś naprawdę boli. Do Stycznia padniemy. Myślisz że poduszka do spania by pomogła?
W pierwszej ciąży też mnie bolal i miałam. Poduszkę i dupa. Nic nie pomogła. Mnie boli rano jak się budzę. W ciągu dnia nie. Ja mam duże cycki myślę że przez to. Chociaż w ciągu dnia noszę dwa staniki normalny i na to sportowy. A śpię w sportowym tylko. Ale ten ból mnie już denerwuje
Na środku, między łopatkami, ale z przodu. Myślałam, że to serce, byłam u ogólnego i ponoć to nerwoból żebrowy, mam brać magnez i kupic poduchę między nogi. Nie mogę normalnie spać, boli jak coś, w dzień jakoś ujdzie. 22 mam wizytę u gin. to się zapytam.Kobiety, bolą was plecy, tzn kręgosłup? Tak na środku, mniej więcej między łopatkami?