Balbinka30
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam podobnieja też tak mam... chyba po prostu nie umiem nawiązywać znajomości... :/ ludzie mnie drażnią czasami że są dziecini i wgl i jakoś nie potrafię... fajnie jest a potem znikam. cisza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja mam podobnieja też tak mam... chyba po prostu nie umiem nawiązywać znajomości... :/ ludzie mnie drażnią czasami że są dziecini i wgl i jakoś nie potrafię... fajnie jest a potem znikam. cisza
Oj się grillem przejmujesz. Mnie znów kuje w lewym boku ale to zrosty po operacji. Na każdy ból reaguje jak by zaraz miała się wydarzyć tragedia. Utopilam smutki w wieśmaky, cheesie, ice tea, paczce monsterów, paczce zelkow chupa chups, paczce zelkow malinek i delicji, ale jadłam również dla równowagi wątróbkę sałatkę gruszeczki i winigrona xd czym jest grill przy tej bombie którą ja dziś zezarlam. Wyczerpalam limit niezdrowego żarcia na całą ciążę xdJa dziś konkretnie pogrillowalam i mam mega wyrzuty sumienia, bo nie dość, że takie jedzenie nie jest zbyt zdrowe to jeszcze było dużo dymu i zadymiłam dziecko![]()
no chyba właśnie z tym jest najgorzej... ktoś chce na piwo ty chcesz do domu spać... ktoś gada o swoich przygodach miłosnych a Ty masz faceta i dziecko w drodzeDziewczyny ja mam podobniemam przyjaciółkę z liceum, ale odleglosc 120 km robi swoje, poza tym jesteśmy teraz na całkiem innych etapach życia i mam wrażenie że w związku z tym tematów coraz mniej. Nowe znajomości po 30 tez nie jest łatwo nawiązać
![]()
Same pysznosciOj się grillem przejmujesz. Mnie znów kuje w lewym boku ale to zrosty po operacji. Na każdy ból reaguje jak by zaraz miała się wydarzyć tragedia. Utopilam smutki w wieśmaky, cheesie, ice tea, paczce monsterów, paczce zelkow chupa chups, paczce zelkow malinek i delicji, ale jadłam również dla równowagi wątróbkę sałatkę gruszeczki i winigrona xd czym jest grill przy tej bombie którą ja dziś zezarlam. Wyczerpalam limit niezdrowego żarcia na całą ciążę xd
Dokładnie to mialam na myśli, przyjaciółka szuka faceta, randkuje, imprezuje do rana, a ja z mężem czemy na Dzidziusia. I mimo że chyba wole moje życie to po prostu widzę, że coraz ciężej znaleźć w naszej przyjaźni jakoś wspólny mianownik.no chyba właśnie z tym jest najgorzej... ktoś chce na piwo ty chcesz do domu spać... ktoś gada o swoich przygodach miłosnych a Ty masz faceta i dziecko w drodzeirytuje słuchanie jak ludzie gadają głupoty...
po prostu chyba potrzebujemy na swojej drodze osób bardziej podobnych do nas na ten momentDokładnie to mialam na myśli, przyjaciółka szuka faceta, randkuje, imprezuje do rana, a ja z mężem czemy na Dzidziusia. I mimo że chyba wole moje życie to po prostu widzę, że coraz ciężej znaleźć w naszej przyjaźni jakoś wspólny mianownik.
Ja czekam na pierwsze dziecko, wiec z wielką ciekawością przechodzę przez ciążę, zwłaszcza że nieprzyjemne dolegliwości mnie póki co szczęśliwie omijająJeny jak ja juz bym chciała urodzić. Tez tak macie że już macie czasami dosc tych dolegliwosci. A swiadomosc ze za troche bedzie jeszcze gorzej... ehhh ja już chce co najmniej grudzień no tak 24![]()
mam to szczęście że póki co wszystko co "złe" mnie omija [emoji4] czasami jak gdzieś cały dzień latam to plecy trochę bolą może trochę gorsza cera i szamota się coś w środku [emoji7][emoji175] ale mam nadzieję że gorzej nie będzie [emoji1]Jeny jak ja juz bym chciała urodzić. Tez tak macie że już macie czasami dosc tych dolegliwosci. A swiadomosc ze za troche bedzie jeszcze gorzej... ehhh ja już chce co najmniej grudzień no tak 24![]()
Ja chcę chociaż 24 tc żeby trochę mniej paranoicznie podchodzić do niektórych rzeczy xd wszystko jest zamachem stanu i spiskiem iluminatow przeciwko mojej ciąży. Wczoraj zrobiłam ***** burzę o air wicka bo znalazłam w Internecie artykuł jaki on jest zły i niedobry. Mój biedny prosty chłop nie wiedział o co mi chodzi.Jeny jak ja juz bym chciała urodzić. Tez tak macie że już macie czasami dosc tych dolegliwosci. A swiadomosc ze za troche bedzie jeszcze gorzej... ehhh ja już chce co najmniej grudzień no tak 24![]()